|
Sessiz feryat!

Yüreğim yanıyor. İnanamıyorum. Trabzon bu turu Avni Aker''de nasıl geçemedi. Ayağına kadar gelen fırsatı tepti. Geçen hafta Ziya Doğan, “Trabzon''u büyütmeyin. Sadece Beşiktaş''ı yendik” dedi. Ben de diyorum ki, “Beşiktaş''ı yenen Trabzon buysa o Trabzon nerede?” Şaşılacak şey. Hiç bu kadar pasif bir Trabzon görmedim. Kendi sahasında kontraatak oynadı. Onu da beceremedi. Demek Trabzon''un dopingi seyircisi. Seyirci yoksa Trabzon da yok!

Osasuna bitik Miloseviç, kız gibi Valdo, kara hayalet Webo ile İspanya''nın yüz karası bir takım. Veremli boğa. Defansı eh, forveti uyur gezer. Trabzon bu takıma sekiz kere küllahı ters giydiremediyse yazıklar olsun.

Gözlerim Yattara''yı aradı

İlk 20 dakika oyun fıs! İki takım da uzun top ve kayıp pasla oynuyor. Trabzon''un forveti evlere şenlik. Marcelino kukla gibi. Ya top kaybediyor ya yere düşüyor. Gözlerim hep Yattara''yı aradı. Olsa, topunu tespih tanesi gibi ipe dizer, Trabzon goller bulurdu. Olmaması büyük kayıp.

Sanmayın Osasuna iyi

21''de Valdo 30 metreden körlemesine vurdu gol oldu. İki ihtimal var. Ya top falsoluydu ya Jefferson uyudu. Uyudu diyenler kazandı. O kadar uzaktan da gol mü yenir? Gol keyif kaçırdı. 33''te bir kafa topları da direkte patladı. Sanmayın Osasuna iyi. Trabzon çökelek gibi. 40. dakikada rakip 10 kişi kaldı. Yüreğim kıpırdadı. Eh dedim Trabzon bunları haklayacak.

Nazara mı geldi?

İkinci yarıda Trabzon tümüyle kötü. Üç isim ver deseniz, Murat Ocak, Ferhat, birazcık Musa. Gerisi ise fasarya. Gökdeniz dalgalı deniz. Bir orada, bir burada. Sonuca gidecek hiçbir hareketi yok. Her an gol gelebilir. Ama Trabzon''da hayat yok. Tribünler boş, moral sıfır. Ersen Martin rakip defans arasında kıskaçta, hevesim kursağımda. Derken Gökteniz perdeyi açıyor. Arkasından Umut''la beraberlik yakalanıyor. Üstüne gitse Osasuna çökecek. Yine hüsran. Fırsat var, koşturmaca var, not verecek oyun yok.

Taaa İstanbul''dan kalktım geldim, Trabzon''da kahırlandım. Benim Trabzon''un bu değil. Beşiktaş maçında nazara mı geldi ne!

18 yıl önce
Sessiz feryat!
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit
İstanbul’da bir Yemenli âlim: Abdülmecid el-Zindanî