|
Üç gol iptal 33 de kaçan var...

Maç başladı, Hasan Şaş ayağına gelen ilk topu yine Hakan’a doğru şişirdi, pas ufukta kayboldu... Eyvah dedim, yine aynı terane... Şişir babam şişir.

İlk tehlikeyi Galatasaray kalesi atlattı, Krita direk dibinden topu dışarı attı, kafayı iyi vursa gol!...

Bu arada konrataklarda Diawara tek başına Galatasaray savunmasını dağıtıyor, yüksek topları alıyor, kaleye sarkıyor... Dikkat tehlike var!. Bu kez defansta da Tomas yok Tolga var.

İlk on dakika böyle geçiyor. Gaziantep geçen haftaki Trabzon maçından çok farklı, bu kez onların da forvetinde Veysel ve Ali yok, Diawara’yla Faruk var.

İlk çeyrekten sonra durum değişiyor, İliç ve Arda sol kanatta mükemmel işler yapıyor onlara geriden Orhan Ak, ortadan Ayhan takviye veriyor. Galatasaray değişiyor, oynanan futbol zevk veriyor... Olduğum yerde dikiliyorum, şimdi gol gelecek diyorum...

Galatasaray üst üste dört gol atıyor üçü iptal!

Üçü de doğru... İkisi ofsayt biri kaleciye şarj! Hasan’dan...

Sayılmayan goller mükemmel, İliç tek başına gidiyor vursa gol... O da ne Arda’ya veriyor, ince işler yapılacak ya... Ofsayt!

Galatasaray’ın sağ kanadı gergef işliyor, sol kanat protez!... Ara sıra Hasan Göksel’la boğuşuyor ama o da çoğunlukla sahanın içine kayınca takımın sağı felç... Cihan var ama yok!

Gol 20’de İliç’ten... Çok şık ve güzel, yine bir Arda-İliç yapımı...

Dakika 22 bir kontratak Diawara rüzgar gibi sağdan giriyor kale dibine kadar... Mondargon yatarak kornere atıyor topu, gelen ortayı bütün Galatasaray defansı seyrederken Diawara zıpkın gibi çakıyor kafayı... Al sana birlik beraberlik.

Galatasaray bozulmuyor, yine pozisyon üzerine pozisyon üretiyor, fark gelecek derken Hakan Şükür yine bütün gol vuruşlarını değirmen taşı gibi öğütüyor...

Bu ne menem iş be Gerets... Büyülendin mi be hocam... Al Hakan’ı sok Karan’ı...

İkinci yarı başı Hakan iki adımdan yine kaçırıyor... Tribünler fıtık ama slogan “Ha-kan Şü-kür... Ha-kan Şü-kür...” Oooley...

Ayhan çıkmış, Ümit Karan var... İlk vuruşu direkten dışarı... Hoş geldin Ümit hadi koçum...

Song bile her atakta gol atmaya gidiyor...

Tuhaf bir maç.

Okan ortada çürük diş gibi, mutlaka dolgu gerek.

Gazinatep defansında yine disiplin hakim, Mehmet Çoğun ve Bekir Krita ve Gökselle uyum içinde, alan savunması mükemmel. Ekrem Dağ Antep’in dinamosu... Bu çocuk kesintisiz güç kaynağı, bekleyin görün değeri artacak. Zurita ve Drincic gizli silahlar...

Galatasaray bastırıyor ama bir türlü pozisyon var gol yok!... Gaziantep defansı açık vermiyor... Kazandıkları toplarla Galatasaray defansını hırpalıyorlar, Zenga’nın takımı bugün olağanüstü gayretli.

Diawara bir kontratakta ikinci golünü de atınca Gerets soğuk terler döküyor, bereket Ümit Karan var da uzun süren sakatlıktan sonra yine kendine has nefis bir gol atıyor Galatasaray beraberliği kurtarıyor.

Gerets iyisin hoşsun da biraz yürekli ol! İyiyi kötüyü ayrıt et! Pozisyonun çok golün tesadüfe kalmış... Ufak bir revizyonla işler düzelir.

Bak gördün mü Ümit Karan’ı, ipten aldı takımı...

18 yıl önce
Üç gol iptal 33 de kaçan var...
Orta gelirli konut kampanyasından yararlanabilir mi?
Sosyal medya özgürlükçü mü demiştiniz?
“Bir derdim var bin dermana değişmem”
Bir kahve içimi bazen ne kadar uzun bir zaman
Bulanmadan, donmadan...