|
Riyakârlığın Show"cası...

Show TV, önceki gün haber bülteninde, ''modellik'' ve ''güzellik'' yarışmalarını organize eden ya da yarışmadan sonra dereceye girenleri bünyesine katmak isteyen bir kısım ajansların ağına düşmemeleri yönünde genç kızları uyardı (!)

Nedense bu haberi yayınlamak için, ''Elit Model Look'' rezaletinin RTÜK''e takılmasını ve toplumun büyük kesiminden, basından tepki görmesini bekleyen Show TV, ilk üç yıl bu yarışmaları organize eden ve biteviye reklamını yayınlayan kanal olarak şimdi özeleştiri mekanizmasını mı harekete geçirdi? Yoksa bu anlayışa bal gibi ''çark etmek'' mi denir acaba?

Üç yıl ''Elit Model Look'' Yarışması''nı yayınlayan ve sonra bu yarışmanın yayınlanma hakkını atv''ye kaptıran Show TV, magazin bültenlerinin tamanını bu yarışmalarda dereceye girenler insanların ''özel hayat bülteni'' haline dönüştürüyor, ancak eleştirilerden sonra günah çıkarmayı da elden bırakmıyor. Riyakarlığın Show''cası yani...

Kanal 7''nin yaz sezonu uygulaması çerçevesinde ekrana gelen Esat Kabaklı ve Adile Karatepe ikilisinin seslendirdiği Memleket Havaları, Türkiye''nin dört bir yöresinden türkülerle izleyenlere bir müzik ferahlığı sunuyor yazın bu kavurucu sıcaklarında... Kanal 7, müzikal kalitesiyle fark atan müzik ve özellikle türkü programlarıyla uzun zamandır diğer kanalların bir adım önünde seyrediyor. Ancak Orhan Hakalmaz''ın atv''ye gidişiyle ''türkü programı'' bazında biraz irtifa kaybeden Kanal 7, yeni programlarla yeniden ''çıta yükseltti'' diyebiliriz.

24 yıl önce
Riyakârlığın Show"cası...
Ukbe b. Nâfi’nin cehdi
İğne ve çuvaldız…
İhracatta Türkiye
Hizmet sektöründeki enflasyon işleri zorlaştırıyor!
Tarihin sonu ve ABD üniversiteleri