|
Sağlam 3 puan

Beşiktaş, 18-28. dakikalar arasında müthiş tempo yaptı. Bu süre içerisinde önce Nobre, gol sinyali verdi. Kafa vuruşu kalecinin elinde kaldı. Sonra Holosko sahneye çıktı, deparı patlattı, şutu rakipten sekti. 28''de Nobre arkadan zorlayınca Roman Kratochvil, kötü vuruş yapmak zorunda kaldı. Beşiktaş''ta hangi oyuncu golü atacak diye bekliyorduk, Kratochvil hepimizi yanılttı.

İlk yarının tamamında Denizlispor''un etkinliği yoktu. Tek gol umutları duran toplardı. Bu anlarda Kratochvil ve Couto da ileri çıkıyordu. Beşiktaş, Denizlispor''a bu atışlarda da hayat hakkı tanımadı.

Mustafa hoca, Serdar Özkan''a solda, Tello''ya sağda görev vermişti. Serdar feci kötü oynadı. Denizli de haklı olarak Serdar''ı devre arasında soyunma odasında bıraktı. Serdar''ın yerine Cisse girdi. Cisse hep bildiğiniz gibi. Ne etliye ne de sütlüye karışıyor. Ortada dolaşıp duruyor.

İkinci yarıda Beşiktaş''ta savunma önlemleri daha fazlaydı. Gerideki ikili İbrahim Toraman ve Zapo''ya Sivok da katıldı. Defansın göbeğinde üçlü bir blok oluştu. Önünde de Cisse... Mustafa hoca işi garantiye almak istemişti. Oysa Denizlispor''un tutunacak hali yoktu. Üzerlerine gidip ikinci golü atarak işi bitirmek varken, bu önlemler paketini doğrusu anlayamadım.

YUSUF''TAN 3 NET GOL GİRİŞİMİ

Beşiktaş, defansını garantiye almıştı ama bir gözü de karşı kaledeydi. Yusuf, 57 ve 64. dakikalarda Cisse ve Nobre''ye iki gol pası attı. İkisinin de vuruşları kötüydü. Holosko da 73''te 3 metreden kaleciye nişanladı. 72 dakika sahada kalan Yusuf, 3 gol girişiminde bulundu. Henüz ilk maçı, daha ne olacak.

77''de Ekrem adeta rakipleri tarafından dövüldü, hakem sesini çıkarmadı. Hemen sonrasında Zapatocny''nin sert girişine kırmızı kart gösterdi. Ne oldu bizim görmediğimiz bir şey mi oldu, yoksa Zapo kötü bir söz mü söyledi? Hakemler, Beşiktaş''a karşı fazla acımasız, bunu net bir şekilde görüyoruz.

10 kişi kalan Beşiktaş, artık sadece maçı tek golle kapatma düşüncesi içerisine girmişti. Bir kaza golüne kurban gitmek istemiyordu. Bu yönde de son derece dikkatliydi. Kalesinin önüne adeta duvar ördü. Cisse, atılan Zapatocny''nin yerine geçti, Uğur İnceman da orta alanın göbeğine geldi. Denizlispor, tüm çabası ve iyi niyetine karşın skoru değiştirecek kapasitede değildi. Maçı pozisyona girmeden tamamladı. Aslında Beşiktaş da buna izin vermedi. Çok iyi defans yaptı, 3 puanı hiç riske atmadı.

15 yıl önce
Sağlam 3 puan
İş insanı güzelleştirir
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit