|
Can Uzun yıldız gibi parlıyor

Can Uzun, Bundesliga 2'de sergilediği üstün performansla adını duyurmaya devam ediyor. Nürnberg formasıyla parlayan 18 yaşındaki futbolcu, Hertha Berlin karşısında da harika bir performansa imza attı. Mücadelede iki kez fileleri havalandıran Can, ikinci golünde adeta şapkadan tavşan çıkardı. Ceza sahasında savunma oyuncularını ipe dizen ve ters ayağıyla golünü atan Can, teknik becerisiyle futbolseverleri kendine hayran bıraktı.


Bu sezon gösterdiği performansla göz dolduran Can Uzun, 26 maçta 18 gol atma başarısı gösterdi. Montella tarafından milli takım hazırlık maçlarına çağrılan Can, EURO 2024'te yer alıp almayacağı henüz belirsiz olsa da, gelecek adına büyük umut vadediyor. Can Uzun'un, Semih Kılıçsoy ile birlikte uzun yıllar A Milli Takım'ın gol sorununu çözeceği kanaatindeyim.


Can Uzun'un bu yükselişi büyük gurur kaynağı olurken, güncel piyasa değeri de 12 milyon euroya ulaştı. Avrupa'nın önemli kulüplerinin radarına giren genç oyuncunun, önümüzdeki sezon Frankfurt forması giymesi bekleniyor.

#Nürnberg
#Can Uzun
#Hertha Berlin
#Bundesliga 2
1 ay önce
Can Uzun yıldız gibi parlıyor
“Görüntülere kazak ören aldatılmış büyükanneler” Türkiye’si...
Meselemiz “hesapsızlık”
Amerikan sponsorluğunda İsrail-Suudi normalleşmesi
Faz-2: Washington’un bölme operasyonuna Ankara yanıtı
İsmailağa’ya değil, Türkiye’ye operasyon