|
Demir Ege hayal ettirdi

Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi grubundaki bir numaralı rakibi Club Brugge karşısında oldukça zorlandı. Süper Lig'de Trabzonspor karşısında aldığı 3-0'lık ağır yenilginin ardından Belçika deplasmanına çıkan siyah-beyazlılar, kötü oynadığı maçta altın değerinde bir puanı kurtarmayı başardı. Mert Günok yaptığı kurtarışlarla maçı tutarken, oyuna sonradan dahil olan Cenk Tosun da ayağına gelen fırsatı çok iyi değerlendirdi ve takımına puanı getiren isim oldu.


Maçta Beşiktaş adına bir diğer kazanım ise Demir Ege Tıknaz oldu. Siyah-beyazlı kulübün altyapısından yetişen 19 yaşındaki futbolcu, ilk 11'de sahaya çıktı ve 90 dakika süre aldı. Demir Ege'yi Avrupa arenasına çıkaran Şenol Güneş, 'genç oyunculara fırsat vermiyor' şeklindeki eleştirilere de bir anlamda cevap vermiş oldu.


Demir Ege Tıknaz hocasının güvenini boşa çıkarmadı. 1.93 boyundaki genç oyuncu, sakinliği ve tek paslardaki başarasıyla dikkati çekti. Gösterişsiz oyunu ve fiziğiyle Sergio Busquets'i anımsatan Demir Ege, çok erken olsa da büyük şeyler hayal ettirdi.


Umarım Demir Ege Tıknaz, Türk futbolunda kaybolan yıldız adayları gibi olmaz ve uzun yıllar adından söz ettirmeyi başarır.



#Beşiktaş
#Şenol Güneş
#Demir EgeTıknaz
7 ay önce
Demir Ege hayal ettirdi
Bir Başka Mesele: Sistemi psikiyatr ve psikologlar bozdu
Niçin Diyanet
Bi şey yapmalı!
Hayallerin ötesinde yaşanan bir zaman dilimi
Zengin millet fakir devlet