|
Gözler Semih'i aradı

A Milli Takımımız, EURO 2024 öncesi ciddi bir test maçına çıktı. Puskas Arena'da Macaristan'a konuk olan ay-yıldızlılar, penaltı golüyle mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı.


Maçın sonucu ne yazık ki istediğimiz gibi olmasa da, ortaya koyduğumuz futbol umut vericiydi. Deplasmanda olmamıza rağmen topun ve oyunun hakimi bizdik. Savunma yönü güçlü olan Macaristan ceza sahasında sürekli gol aradık ancak son vuruşları düzgün yapamadık. Kenan Yıldız ve Yunus Akgün'le rakibi zorladık. Yaklaşık 1 yıllık aranın ardından milli formayı sırtına geçiren Enes Ünal ise bu ikiliye ayak uyduramadı.


A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın orta saha tercihleri de dikkati çekti. Orkun Kökçü ile Hakan Çalhanoğlu'yu aynı anda sahaya süren İtalyan çalıştırıcı, ikilinin arkasına İsmail Yüksek'i monte etti. Tekniğiyle ön plana çıkan Hakan, Macarlar karşısında daha çok mücadeleci kimliğiyle boy gösterdi. Inter'deki performansını EURO 2024'e taşıyacağının sinyallerini verdi.


Montella'nın ne yapıp edip Ümit Milli Takım'a gönderdiği Semih Kılıçsoy'u bu kadroya dahil etmesi gerekiyor. Çünkü Macaristan'da olduğu gibi Almanya'da da Semih gibi bir golcüye ihtiyacı olacak.



#A Milli Takım
#Macarsitan
#Vincenzo Montella
#Semih Kılıçsoy
1 ay önce
Gözler Semih'i aradı
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit
İstanbul’da bir Yemenli âlim: Abdülmecid el-Zindanî