|
'Hocaların hocası'nın tahtı sallanıyor

Beşiktaş için sözün bitti yerdeyiz. Teknik direktör Fernando Santos'un son dakika golüyle 2 puanı bıraktığı Başakşehir maçı sonrası "Diyecek bir şey bulamıyorum" açıklaması da zaten her şeyi özetliyor.


Beşiktaş'ın Fatih Terim Stadyumu'ndaki hali Başakşehir Teknik Direktör Çağdaş Atan'ı bile şaşırttı. Yüzde 71 ile rakip takımın topla oynamasına müsaade edilmesinin hiçbir izahı olamaz. Beşiktaş, velev ki uzatmalardaki o golü kalesinde görmeseydi ne değişecekti? Böyle bir oyunla galip gelinseydi ne olacaktı? Santos, maç sonu "iyi savunduk..." gibi cümleler kurarak günü kurtaracak, oyundaki sorunlar halının altına süpürülmeye devam edecekti. "Hocaların hocası" denilerek takımın başına getirilen Fernando Santos'un oyunculara dokunamadığı ve performanslarını yükseltemediği net bir şekilde görülüyor.


Siyah-beyazlılar, Portekizli teknik adam yönetiminde ligde çıktığı 12 maçın sadece 4'ünü kazanabildi. Serdar Topraktepe ile devam edilseydi bundan daha kötüsü olmazdı. Zaten Santos, kötü grafiğiyle Beşiktaş tarihine geçmiş bile şimdiden. 69 yaşındaki çalıştırıcı, 1987-88'den bu yana en düşük galibiyet yüzdesine sahip hoca olmuş. Santos, yüzde 33'lük galibiyet yüzdesiyle siyah-beyazlı hocalar arasında son sırayı almış.


Zirvenin zaten 37 puan uzağında olan ve üçüncülük şansını da zora sokan Beşiktaş'ta tek hedef olarak Türkiye Kupası kalmış gibi gözüküyor. Siyah-beyazlı yönetim, kupada da başarısız olunursa Portekizli teknik adam ile kesin olarak yollarını ayıracak.

#Beşiktaş
#Fernando Santos
#Başakşehir
1 ay önce
'Hocaların hocası'nın tahtı sallanıyor
Ukbe b. Nâfi’nin cehdi
İğne ve çuvaldız…
İhracatta Türkiye
Hizmet sektöründeki enflasyon işleri zorlaştırıyor!
Tarihin sonu ve ABD üniversiteleri