|
Kötü malzemeyle lezzetli yemek yapılmaz

Beşiktaş'ta sular durulmuyor. Burak Yılmaz'ın ardından takımın başına getirilen kulübün efsane ismi Rıza Çalımbay ile de yollar ayrıldı. İçeride alınan Alanyaspor mağlubiyeti sonrası deneyimli teknik adamın görevine son verildi.


Maçın ardından oyuncuları topa tutan Çalımbay'ın görevde kalması zaten beklenemezdi ancak bütün sorun hoca da gibi gösterilmesi çok üzücü. Unutulmamalıdır ki Rıza Hoca, yıkık bir takım devraldı. Her ne kadar imza töreninde 'Bu kadro şampiyonluğa oynar' dese de. Motivasyonun dibe vurduğu takımda sakat ve problemli oyuncuların çok olması hocanın elini kolunu bağladı.


Şimidi Beşiktaş yabancı bir teknik direktör arıyor. Bu durumda takımın başına Guardiola da geitirilse çok bir şey değişmez gibi. Beşiktaş'a daha önce Vicente del Bosque gibi dünyaynın en kariyerli teknik direktörlerinden biri gelmiş ancak başarılı olamamış ve yüklü bir tazminatla gönderilmişti. İspanyol teknik adam Beşiktaş'tan sonra ise Dünya Kupası'nı kazanmıştı.


Bu sezonu çöpe giden Beşiktaş'ta yeni yönetimin gelecek sezonu kurtarmak için transfer döneminde doğru oyuncuları kadroya katarak, takım kimliğini oluşturması gerekiyor. Sonuç olarak kötü malzemeyle lezzetli yemek yapılmıyor.

#Beşiktaş
#Rıza Çalımbay
#Süper Lig
4 ay önce
Kötü malzemeyle lezzetli yemek yapılmaz
Kara dinlilerle milletin savaşı
İsmailağa buluşması
Nezahet, Zarafet ve Nezaket...
İmalat PMI, kredi kartı harcamaları ve Fed
Kim bu çılgın tüketiciler