|
Montella'nın zor seçimi

A Milli Takım Teknik Diretörü Vincezo Montella'nın Avrupa Şampiyonası için belirleyeceği kadro şimdiden merak konusu. İtalyan çalıştırıcıyı en çok zorlayacak bölge ise sol kanat olacak. Bu bölgede üç isim ön plana çıkıyor. Kerem Aktürkoğlu, Kenan Yıldız ve Semih Kılıçsoy...


Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu, bu sezon hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde adından sıkça söz ettirdi. Sarı-kırmızılı takımda; hızı, yetenekleri ve skorer oyunuyla sol kanatta kendisine sağlam bir yer edinen 25 yaşındaki futbolcu, Montella'nın gözündeki en güçlü aday gibi.


Kenan Yıldız da son dönemde süre bulmaya başladı. Genç yaşına rağmen Juventus'un A takımında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran 18 yaşındaki futbolcu, hücum becereleri ve süratiyle EURO 2024'te ay-yıldızlı formayı kapabilir.


Beşiktaş altyapısından yetişen Semih Kılıçsoy da bu sezonki performansıyla göz dolduruyor. Kenan ile aynı yaşta olan genç oyuncu, enerjisiyle milli takıma önemli bir dinamizm katabilir.


Vincenzo Montella, asıl mevkileri sol kanat olan bu üç ismi farklı formasyonlarda da değerlendirebilir tabii ki de. İtalyan teknik adamın şampiyonada ilk 11'de kimi tercih edeceğini bekleyip hep birlikte göreceğiz.



#A Milli Takım
#Vincenzo Montella
#Kerem Aktürkoğlu
#Kenan Yıldız
#Semih Kılıçsoy
3 ay önce
Montella'nın zor seçimi
“Görüntülere kazak ören aldatılmış büyükanneler” Türkiye’si...
Meselemiz “hesapsızlık”
Amerikan sponsorluğunda İsrail-Suudi normalleşmesi
Faz-2: Washington’un bölme operasyonuna Ankara yanıtı
İsmailağa’ya değil, Türkiye’ye operasyon