|
Ayan, beyan…
“Son 30 yılın en büyük kayıplarını verdik. Avrupa, bu durumu görmezden geliyor. Uluslararası camia kıymetimizi bilsin. Eğer PKK olmazsa, Kürtler İslamcı olur…”

Bu sözler, terör örgütünün elebaşılarından Murat Karayılan'a ait!

*

Karayılan'ın “uluslararası camia” dediği mi? Yıllardır PKK'yı bütün hücreleriyle destekleyen Haçlı Siyonist Cephesi'ne dâhil “İslam düşmanı” devletlerin alayıdır.

Bağımsız Müslüman Türkiye'ye karşı PKK terör örgütünü bir kere daha sahaya süren işbu Terör Mühendisi Cephe'nin; PKK'ya Ortadoğu'yu “İslamsızlaştırma” planları çerçevesinde de “özel bir görev” verdiği, Murat Karayılan'ın ağzından açık edilmiş oluyor!

Terör örgütü PKK'nın; bölgedeki tarihi camileri, Kur'an Kursu binalarını neden yaktığı aşikârdır.

PKK elebaşısı Karayılan, 2009 yılında da “PKK'nın bitirilmesi halinde Güneydoğu'ya İslam gelir!” demişti!

Karayılan, Almanya'da yayınlanan “Bir Savaş'ın Anatomisi” adlı kitabında Zerdüştlük için övgüler sıralamış ve “İslam Kürtlerin bölünmesine sebep oldu” diye yazmıştır!

*

1970'li yılların ikinci yarısında PKK'yı kurdurmuş olan Haçlı Siyonist İttifakı'na bağlı Türkiye'deki Baronsal Gladio…

Terör örgütünü “Marksist flama” gösteren Şer Merkezi olarak ve özellikle “İslam Düşmanlığı” temelinde inşa etmiştir!

1980 öncesinde Diyarbakır'da Belediye Başkanlığı yapan Mehdi Zana'nın 15 Mart 2007 tarihli Tempo dergisine (Doğan Grubu) verdiği röportajda söylediklerini bu vesileyle hatırlayalım:

“Kürtler, bence İslamiyet'i kabul ettiklerinde kaybettiler!”

*

PKK'lı teröristler uzun yıllar boyunca İslamiyet'e husumet besleyecek şekilde yetiştirildiler; vatanımıza ihanet etmek üzere Batılı devletler tarafından programlandılar!

PKK terör örgütü, Diyarbakır'daki tarihi Kurşunlu Cami'yi ateşe veren tahrip eden barbarlık istasyonuna; böylelikle gelmiştir.

ABD, İsrail ve Almanya'nın başını çektiği devletlerin kuklası durumundaki PKK; Bağımsız Müslüman Türkiye'ye Haçlı Siyonist İttifakı'nın kan dökmeye ayarlı amaçları doğrultusunda saldırıyor!

*

Birkaç gün önce, Diyarbakır'da olay çıkaran HDPKK'lıların arasına karışanlar arasında iki Rus ajanının da olduğu (gözaltına alındılar) ortaya çıktı. CIA, MOSSAD ve BND ajanlarından sonra Rusya'nın istihbaratı da PKK'ya “sahada” destek veriyor!

24 Temmuz'dan bu yana hayati darbeler alan, şimdiye dek görülmemiş seviyede devasa zayiat veren PKK'nın vaziyeti o denli vahim ki, örgütün candan destekçisi devletler teröristlerle birlikte güvenlik güçlerimize saldırıyorlar!

Hak ettikleri yanıtları da alıyorlar!

*

PKK terör örgütünün hamilerinden Rusya'nın lideri Vladimir Putin, son dönemde ağzındaki baklayı çıkardı ve şöyle dedi:

“Türkiye'deki yönetimin İslamlaştırma politikası yüzünden, Atatürk herhalde mezarında ters dönmüştür!”

Yani?

Putin ile Murat Karayılan “İslam Düşmanlığı” temelinde bir aradadır; ikiz kardeştir!

“Müslümanları Amerika'ya almayalım” diyen ABD başkanlık seçimi aday adaylarından Donald Trump (Aydın Doğan'ın ortağı) ile Rusya lideri Vladimir Putin'in son günlerde birbirlerine övgüler sıralayan açıklamalarını da, mevcut Şer Tablosu'na ekleyelim!

Ortadoğu'yu “İslamsızlaştırma” planları çerçevesinde…

Rusya; ABD, İsrail, Almanya, Fransa, İngiltere ile birliktedir.

*

Türkmendağı'nda yer alan bir köydeki CAMİ, dün Rusya'nın füze saldırısı sonucu vuruldu; dört sivil hayatını kaybetti!

Rusya da, PKK gibi camileri hedef alıyor!

Suriye'de “sırf Müslüman diye” masum insanların, sivillerin kanlarını döken, taammüden çocukları öldüren Rusya devletinin yanında saf tutanlar arasında Terör Partisi HDP'nin de bulunması asla şaşırtıcı değildir.

*

Terör Partisi'nin eş genel piyonu Selahattin Demirtaş, ikinci Washington ziyaretinin ardından şimdi de Rusya'ya gidiyor!

Bağımsız Türkiye'ye kim düşmanlık ediyorsa; vatana ihaneti tescilli Mister Demirtaş onlara koşuyor!

Terör Partisi HDP, Moskova'da temsilcilik açacak…

Selahattin “Demirtaşov” Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'la buluşacak; “Ankara'ya karşı birlikte nasıl mücadele edeceklerini” konuşacaklar!
#pkk
#terör
#hdp
#murat karayılan
#Vladimir Putin
8 yıl önce
Ayan, beyan…
Evet sokağa çıkamayacak hale geleceksiniz!
Batı’da İsrail spiritüel bir tutkuya dönüştürüldü...
Din savaşı
13 şehit
İstanbul’da bir Yemenli âlim: Abdülmecid el-Zindanî