|

Abdullah Çalışkan Boztepe esnafını ziyaret etti

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan yerel seçimler öncesi yaptığı ilçe ziyaretlerine Boztepe ile devam etti.

Hasan Şahin
00:00 - 13/03/2009 Cuma
Güncelleme: 18:10 - 13/03/2009 Cuma
Yeni Şafak
Abdullah Çalışkan Boztepe esnafını ziyaret etti
Abdullah Çalışkan Boztepe esnafını ziyaret etti

AK Parti Kırşehir 3. sıra Milletvekili adayı Muzaffer Aslan, İl Genel Meclis Başkanı Salih Çetinkaya ile birlikte ilçeye gelen Milletvekili Çalışkan, AK Parti Boztepe Belediye Başkan adayı Ramazan Aydın için destek istedi. Çalışkan, ilçedeki esnafı ziyaret ederek, "Sadece seçim öncesi değil her zaman halkın yanındayız" dedi. Abdullah Çalışkan Boztepe'ye yapılan hizmetler ve yapılması düşünülen projeler hakkında bilgiler verdi.

29 Mart'ta Boztepe halkının tercihinin AK Parti olacağına inancının da tam olduğunu ifade eden Çalışkan, "Boztepe ilçemize AK Parti iktidarı döneminde gözle görülür hizmetler yapılmıştır, yıllardır unutulmuş ve ihmal edilmiş Boztepe ilçemiz AK Parti iktidarıyla birlikte gerçek bir ilçe kimliğine kavuşmaya başlamıştır. İlçeye bağlı tüm köylerin yolları asfaltla kaplandı ve içme su sorunları çözüldü, şu an asfalt yolu ve içme suyu olmayan köyümüz kalmamıştır. Beldelerimizin ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan hayvancılık kooperatiflerine destek verdik. Köylerimizde bilgisayar sınıfı olmayan okul kalmadı, şehirde, ilçede ne varsa köyde de o olmalı düşüncesiyle hizmeti en uzak yerlere kadar götürdük" diye konuştu. Milletvekili Abdullah Çalışkan ve beraberindekiler daha sonra Boztepe Kaymakamı Adem Ünal'ı makamında ziyaret etti. Ardından Karacaören beldesine geçerek vatandaşların sorunlarını yerinde dinledi.

15 yıl önce