|

AK Parti'nin hedefi yüzde 61 oy

AK Parti İl Başkanı Civelek, Eskihisar Sakızağacı'nda düzenlediği basın toplantısında Kocaeli'nde partisinin hedeflerini açıkladı. Civelek, AK Parti'nin hedefinin referandumda alınan yüzde 61 oy olduğunu söyledi.

Ekrem Meral
00:00 - 1/03/2011 Salı
Güncelleme: 17:12 - 1/03/2011 Salı
Yeni Şafak
AK Parti'nin hedefi yüzde 61 oy
AK Parti'nin hedefi yüzde 61 oy

İl başkanı olduktan sonra ilk kez Gebze bölgesindeki gazetecilerle bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili İlyas Şeker, belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri de katıldı. Önümüzdeki seçimlerle ilgili hedeflerini açıklayan civelek, "İl yönetimi olarak, genel seçimde, referandumda aldığımız oy oranı olan yüzde 61'i hedefliyoruz" dedi. "Yarın seçim olsa sandık görevlilerimizin yüzde 90-95'i göreve hazır" diyen Civelek, "Sandıklarımız asla boş kalmaz. Bundan sonraki çalışmalarımız genel seçime kadar daha çok oy almanın hesabını yapmak olacak" dedi. İl Başkanlığı olarak kendilerine iki hedef belirlediklerini ifade eden Civelek, "Birinci hedefimiz, yüzde 8 olan üye oranını yüzde 20'ye çıkarmak, diğeri ise genel seçimlerde oy oranını artırmak. Teşkilatlarımızın gayretiyle 25 Mart tarihine kadar üye oranı hedefimizi tutturacağımızı düşünüyorum. İl yönetimi olarak genel seçimde, referandumda aldığımız oy oranı olan yüzde 61'i hedefliyoruz" diye konuştu.


GEBZE BÖLGESİNİN İKİ VEKİLİ OLMALI

AK Parti olarak Gebze bölgesini çok önemsediklerini ifade eden İl Başkanı Mahmut Cevelek, “Siyasette nezaketi hiçbir zaman elden bırakmayacağız. Kocaeli AK Parti'nin kalesidir. Gönlümden geçen, AK Parti'nin 2 milletvekili ile Gebze'den de temsil edilmesidir” dedi. Aday adaylarından herkese eşit mesafede olduğunu, gençlerin, kadınların ve engellilerin aday adayı olmasını isteyen civelek, “Tüm aday adayları temayüle girecek, teşkilat ve kamuoyu yoklaması yapılacak ve elde edilen sonuçlara göre bilgi verilecek” diye konuştu.


13 yıl önce