|

Akay: Hizmet ayrımı gözetmiyoruz

Seçim çalışmalarının startını Bayındır'dan veren AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Beydağ ve Kiraz ilçelerini ziyaret ederek, teşkilatlarla fikir alışverişinde bulundu. Akay, şehir merkezinden en ücra köye kadar hizmet ayrımı gözetmeksizin icraatlere devam edildiğini söyledi.

Yeni Şafak
00:00 - 14/03/2011 Pazartesi
Güncelleme: 16:54 - 14/03/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Akay: Hizmet ayrımı gözetmiyoruz
Akay: Hizmet ayrımı gözetmiyoruz

AK Parti Beydağ İlçe Başkanı Ali Özer, Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz'ı ilçe teşkilatlarında ziyaret eden İl Başkanı Ömer Cihat Akay, esnaf ziyaretlerinde bulundu. Akay teşkilatlara yaptığı konuşmada AK Parti iktidarlarında eğitimden sağlığa ekonomiden adalete her alanda devrim niteliğindeki icraatlere imza atıldığına vurgu yaptı. Akay, “AK Parti iktidarında ihracatta rekor üzerine rekor kırdı. Eğitim sistemimizin kalitesi artırılıyor. Gençlerimizin önündeki engeller bir bir kaldırılıyor. Keza sağlık ve sosyal güvence sistemlerindeki bütün aksamalar düzeltildi. Bürokrasi kirliliği azaltıldı. Sosyal güvence sahiplerinin özel hastanelerde tedavi görmelerinin önü açıldı. Devlet hastanelerinin yoğunluğu azaltıldı. Ve hasta olan vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda sağlık hizmeti almaları için reform niteliğinde düzenlemeler yapıldı. Türkiye büyüyecekse, 81 ilimizle, ilçelerimizle, köylerimizle, 74 milyon vatandaşımızla hep birlikte büyüyecek. Partimiz Cumhuriyetin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümünde dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında yer alması için hedefini koydu. Milletimizin de desteğiyle bu uğurdaki şanlı yürüyüşümüzü devam ettiriyoruz.” dedi.


KIRSAL ALANLARA 27 MİLYAR LİRA

KÖYDES ve BELDES projelerinin Cumhuriyet tarihinin en büyük ve kapsamlı yerel kalkınma projeleri olduğunu belirten

Akay, “AK Parti hükümeti 'bütün köyleri yola ve suya kavuşturan iktidar' olarak hafızalarda yerini aldı. 8,5 yıl boyunca bu hedefin peşinden koştuk, bu hedefe ulaşmak için mücadele verdik. Dokuz bakanlık ve beş kamu kuruluşunun desteğiyle hayata geçirilen Kırsal Kalkınma Planı kapsamında gerçekleşecek proje ve yatırımlarla kırsal alanlara 27 milyar lira aktarılacak. AK Parti alın terine verdiği değeri tarım sektörüne yaptığı desteklerle her zaman ispatlamıştır” şeklinde konuştu.

13 yıl önce