|

Akay: Teşkilatın hâkimi, hekimi, ağabeyiyim

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Kemalpaşa'da İzmir'in en başarılı seçim sonucunu aldıklarını dile getirdi. Teşkilatın hâkimi, hekimi, ağabeyiyi olduğunu belirten İzmir İl Başkanı Akay, "Kemalpaşa'nın kaybettiği yılları AK Belediyecilik ile geri kazandıracağız" dedi.

Yeni Şafak
00:00 - 20/02/2012 Pazartesi
Güncelleme: 18:08 - 20/02/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Akay: Teşkilatın hâkimi, hekimi, ağabeyiyim
Akay: Teşkilatın hâkimi, hekimi, ağabeyiyim

AK Parti İzmir İl Teşkilatı, 30 ilçenin kongresini birlik ve beraberlik içinde tamamladı. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, güven tazeleyen ve yeni seçilen ilçe başkanlıklarına ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay "uç beyleri" olarak nitelendirdiği ilçelerde Teşkilatının Hekimi, Hâkimi ve Ağabeyi sloganları ile karşılandı. İl Başkanı Akay'a Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Sinan Aydın, Dış İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Tanıtım ve Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aziz Demir, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Kenan Çakar eşlik etti. AK Parti İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve il yönetim kurulu üyeleri ilk ziyaretini Bornova İlçe Teşkilatı'na yaptı. AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan'ın ev sahipliğinde Kayadibi Köyü'nde, yörük çadırında düzenlenen kahvaltıda bir araya gelindi. AK Parti Bornova İlçe Başkanı Hüseyin Özkan, İl Başkanı Akay'a ve yönetim kurulu üyelerine; üye sayılarını artıracaklarını ve 2014 yerel seçimlerinde ise Bornova'da Ak belediyeciliğinin kazanacağı sözünü verdi. Bornova'daki toplantının ardından AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ile yönetim kurulu üyeleri İzmir ekonomisinin nabzı attığı Kemalpaşa ilçesini ziyaret etti. Başkan Akay, Kemalpaşa ilçe teşkilatını ziyaret ettikten sonra, Kemalpaşa evlendirme salonunda partililerle bir araya geldi.


'BELEDİYEYİ GERİ GETİRECEĞİZ'

AK Parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar, İl Başkanı Akay ve yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. AK parti Kemalpaşa İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar; "Kemalpaşa ilçe teşkilatı olarak Kemalpaşa da bugün özlenen birlik ve beraberlik içinde büyük başarılara imza attık. Kemalpaşa buna layık, 30 ilçe arasında kendisine verilen tüm ödevlerde hep birinci oldu. Bundan sonra da yerine getirmeye devam edecektir. Bunu da 2014 yerel seçimlerinde emanet olarak verdiğimiz belediyeyi geri alarak kanıtlayacağız" dedi. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, Kemalpaşa'da İzmir'in en başarılı seçim sonucunu aldıklarını dile getirdi. Teşkilatın Hâkimi, Hekimi, Ağabey'iyi olduğunu belirten İzmir İl Başkanı Akay, "Kemalpaşa ilçemizde bütün ilçelerden daha fazla oy oranıyla birinci parti olarak çıktık. Aslında bizim 2009 yerel seçimleri de bizim açımızdan yol kazası oldu. Şimdi 2014 yerel seçimlerinde o yol kazasını geride bırakarak Kemalpaşa ilçesinin kaybettiği yılları AK Belediyeciliği ile geri kazandıracağız" diye konuştu.


12 yıl önce