|

Aksoy: Karar beklenen reformları hızlandıracak

AK Parti İzmir Milletvekili Taha Aksoy, İzmir MÜSİAD Şubesi üyeleri ile bir araya geldi. Yemekli toplantıda Milletvekili Aksoy, gündemdeki siyasi ve ekonomik gelişmeleri değerlendirdi.

Yeni Şafak
00:00 - 11/08/2008 Pazartesi
Güncelleme: 11:06 - 11/08/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Aksoy: Karar beklenen reformları hızlandıracak
Aksoy: Karar beklenen reformları hızlandıracak

Taha Aksoy, Anayasa Mahkemesinin AK Parti hakkındaki kararının ekonomi ve istikrar açısından olumlu olduğunu söyledi. Aksoy, "Karar hem ekonomi, hem istikrar açısından çok olumlu oldu, inanıyoruz ki, bu kararın olumlu sonuçları kısa sürede Türk ekonomisinde kendini gösterecektir. Beklenen reformlar, beklenen yatırımlar, beklenen kanun değişiklikleri vardı. Dolayısıyla artık bunların hepsine yol verme zamanı gelmiştir" diye konuştu.

Dost Meclisi toplantısında açılış konuşması yapan MÜSİAD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Alagöz de, "Kararın bu şekilde tecelli etmiş olmasından dolayı ülkemiz adına, ülkemizin demokrasisi adına, halkın iradesinin çiğnenmemiş olması adına, sağduyunun galip gelmesi adına memnuniyet duyuyoruz. İş dünyasının temsilcileri olarak, bundan sonra ülkemizde demokrasisin tam olarak tesis edilmesini temenni ediyoruz" dedi. Konuşmaların ardından gece TRT İzmir Radyosu sanatçısı Reşit Muhtar'ın verdiği coşkulu konser ile son buldu. Toplantıya, Kemalpaşa Belediye Başkanı Yakup Karaca ve İzmir Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan da misafir oldu.



16 yıl önce