|

Altın işletmelere altın plaket

Birsen Kebap, Kuaför Arif ve Bolulu Hasan Usta'ya 'Altın İşletmeler' plaketi verildi

KAYA YEŞİLKAYA/ ESKİŞEHİR
00:00 - 20/01/2007 Cumartesi
Güncelleme: 17:06 - 20/01/2007 Cumartesi
Yeni Şafak
Altın işletmelere altın plaket
Altın işletmelere altın plaket

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin liderliğinde Eskişehir Ticaret Odası, Odunpazarı Belediyesi, Eskişehir Esnaf Odaları Birliği, TÜKODER Eskişehir Şubesi, Kasaplar Odası, Lokantacılar Odası ve Berber ve Kuaförler Odası ile birlikte gerçekleştirilen Altın İşletmeler Projesi kapsamında, Birsen Kebap, Kuaför Arif ve Bolulu Hasan Usta Süt Tatlıları Doktorlar Caddesi Şubesi'ne Altın İşletme plaketleri işyerlerinde düzenlenen törenle verildi. Törene Tepebaşı Belediye Başkanı Dr.M.Tacettin Sarıoğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen, Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Beytullah Solak ve Lokantacılar Odası Başkanı Abdullah Karakuş katıldı. Başkan Sarıoğlu, Altın İşletme ödülünün Eskişehir'de insan sağlığına, tüketici haklarına saygı gösteren nitelikli ve temiz işletmelere verilen bir prestij ödül olduğunu belirterek "Bu konuda yaptığımız çalışmalar hizmet sektöründe çıtayı yükseltecektir. Bu firma ve şirketlerin diğerlerine göre ayrıcalıklı firmalar oldukları gerçekten bir farklılıklarının olduğunu hissettirmek adına böyle bir çalışma yapmaktayız. Bu sayede halkımıza daha kaliteli hizmet sunulacağı, iş yeri sahiplerine de böyle kaliteli bir müessesenin sahibi olma gururunu yaşatmaktayız" dedi.


Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Ekrem Birsen ise insanlara kaliteli hizmet veren bu işletmelerin "Bu işletmeler şehrin gururu. Dışardan gelecek ziyaretçiler bu işletmelerde alacakları güzel hizmetleri gidecekleri şehirlerde anlatacaklar. Böylece Eskişehir kendiliğinden bir işletmeler üstü şehir olarak yerini alacaktır" Lokantacılar Odası Başkanı Abdullah Karakuş ise; "Tepebaşı Belediyesi'nin verdiği bu hizmetler, işletmeler arasında rekabet yaratacaktır. Bu rekabet kalite ve hizmeti arttıracaktır." Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Beytullah Solak; " Berber ve Kuaförler teşkilatımıza böle bir katkıda bulunduğunuzdan dolayı ve esnaf dostu olduğunuzdan dolayı ben sizlere çok teşekkür ediyorum. İnşallah salonlarımız hep bu kalitede hizmet verecek ve diğer işletmeleri teşvik edeceğiz".


Altın İşletme Sertifikası almaya hak kazanan diğer işletmeler olan Taşbina Restoran, Aslan Kuaför, Göksu Yemek, Kuaför Necdet, Ömür Yemek, Pino İstasyon Şubesi, Pino Kampüs Şubesi, Salon Ay-Em 'a ise sertifikaları düzenlenecek törenlerde verilecek. Altın İşletme'li olmak isteyen işyeri sahipleri Tepebaşı Belediyesi Bizim Masa 444 44 26 ve Sağlık İşleri Müdürlüğü 221 22 50 / 1132-1133 numaralı telefonlardan gerekli kriterleri öğrenebilecekler.


17 yıl önce