|

Atamer: Gerçek anket 29 Mart'ta yapılacak

Saadet Partisi Seyhan Belediye Başkan Adayı Ömer Atamer, Saadet Partisi Seyhan Belediye Meclis Üyesi Adayları Mustafa Çekil Arız ve Cihan Daşkın ile birlikte Gazetemiz Temsilciliğini ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi.

Burak Yüksel
00:00 - 24/03/2009 Salı
Güncelleme: 17:41 - 24/03/2009 Salı
Yeni Şafak
Atamer: Gerçek anket 29 Mart'ta yapılacak
Atamer: Gerçek anket 29 Mart'ta yapılacak

Başkan Adayı Ömer Atamer, partilerin kendilerini birinci ilan ettikleri anket sonuçlarının gerçeği yansıtmadığını, gerçek anketin 29 Mart'ta sandıkta yapılacağını söyledi. Atamer, 5 yıldızlı projelerlerini aylar öncesinden hazırladığını, gittiği toplantı ve davetlerde de hem seçmenleri ile hem de kamuoyu ile paylaştığını ifade etti. Atamer, özellikle bazı projelerinin diğer adaylar tarafından da kullanılmaya başlanmasının kendisini ayrıca sevindirdiğini bildirdi.

Aday Ömer Atamer, "Seyhan'a bağlı ücretsiz Seyhan Dershaneleri açarak, ekonomik durumu yetersiz olan ailelerin çocuklarına, bu dershanelerden ücretsiz olarak faydalandırılacak. Her Mahallede ücretsiz KPSS Kursları açılacak. Meslek edindirme kursları açılarak, 25-30 yaş arası işsiz gençler burada hem meslek öğrenecek hem de belirli bir ücret karşılığında istihdam edilmiş olacak. Böylece hem aile bütçesine hem de ülke ekonomisine katkıda bulunacaklar" dedi.

Ekonomik problemleri olan gençlerin evlenmelerine katkı sağlayacaklarını ifade eden Atamer, "Bunu yaparken bu güne kadar yapılan uygulamalar gibi ücretsiz nikâh kıyımı değil, bunun ile birlikte bu gençlerimizin yuva sahibi olabilmeleri için gereken her türlü çalışma yapılacaktır. Proje sıkıntısı olan diğer adayların talep etmeleri durumunda, projelerimizi kendileri ile paylaşabiliriz. Amacımız Seyhanlıya hizmettir. Biz seçilmesek de projelerimizin hayata geçirilmesi Seyhanlı adına bizi mutlu eder. Biz geldiğimizde 90 gün içerisinde geçici sorunları bitireceğiz" diye konuştu.





15 yıl önce