|

Bakkallar esnafı Oymak'ı destekleyecek

Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altun, yerel seçimlerde 5 bin 600 üye ile birlikte AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Oymak'ı destekleyeceklerini söyledi.

Ahmet Başak
00:00 - 6/02/2009 Cuma
Güncelleme: 09:42 - 6/02/2009 Cuma
Yeni Şafak
Bakkallar esnafı Oymak'ı destekleyecek
Bakkallar esnafı Oymak'ı destekleyecek

AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Oymak, Şanlıurfa Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odasını ziyaret etti. Yaklaşık 250 esnafı katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Altun "Odamız 1950 yılında kurulmuştur, kayıtlı 5 bin 600 tane üyemiz vardır. Bu gün buraya sadece hal pazarı esnaflarımızı davet ettik. Üyelerimizin en önemli sorunları; ruhsatsız gelişigüzel ve denetimsiz açılan işyerlerinin ruhsatlandırılması, seyyar satıcıların mahalle aralarında gezerek, satış yapmalarının önlenmesi, şehir merkezlerinde Süper ve Gros marketlere izin verilmemesidir. Biz Şanlıurfa'ya hizmet eden kim olursa yanındayız. Yeni Başkan adayı Mehmet Oymak'ı destekleyeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz" diye konuştu.

Başkan Adayı Mehmet Oymak da, "Sivil toplum kuruluşları toplumun değişmez varlıklarıdır. Bir esnaf teşkilatı için bir site yapılacaksa önce o siteyi kullanacak olan esnafların görüşlerini alacağız, eski Urfa'yı koruyarak yeni bir Urfa yapacağız. Herkesi kucaklayacak birlikte Urfamız'ı gelişmiş memleketler seviyesine ulaştıracağız. Urfa ile ilgili pek çok projelerimiz var bunları önümüzdeki dönemlerde tv ve toplantılarda kamuoyuna açıklayacağım" dedi. Oymak konuşurken sözleri esnaflarca sık sık alkışlarla kesildiği görüldü.

15 yıl önce