|

Barak mahallesi'ne iki yeni sosyal tesis

Vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sağlayacak olan sosyal tesis yapımına büyük önem veren Şahinbey Belediyesi, Barak Mahallesi'nde inşaatına başladığı iki sosyal tesisi hızlı bir şekilde tamamlayarak hizmete açacak.

Yeni Şafak
00:00 - 3/01/2012 Salı
Güncelleme: 17:40 - 3/01/2012 Salı
Yeni Şafak
Barak mahallesi'ne iki yeni sosyal tesis
Barak mahallesi'ne iki yeni sosyal tesis

Barak İlköğretim Okulu karşısında yapımına başlanan sosyal tesis alanını gezerek incelemelerde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, nüfus yoğunluğu çok fazla olan bu mahallede daha önce hiç sosyal tesis olmadığını belirterek, Barak mahallesine iki sosyal tesis birden yapmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. Güleryüzlü ve kaliteli hizmet anlayışı ile her bölgeye eşit hizmet sunmak için çalıştıklarını ifade eden Başkan Tahmazoğlu, vatandaşların sosyal yaşamlarına katkı sağlamak için gençlik merkezi ve sosyal tesis yapımına önem verdiklerini belirterek, “Sosyal tesise büyük ihtiyaç duyulan Barak Mahallemizde iki sosyal tesis birden yapıyoruz. İnşaatına başladığımız birinci tesisimiz Barak İlköğretim Okulu karşısında dört katlı ve çok fonksiyonlu olacak. Aynı şekilde Hz. Ali Cami yanında bulunan belediyemiz arsasında yapımına başlanan ikinci sosyal tesis ve park çalışmamıza başladık. Yani Barak Mahallemize iki sosyal tesis birden yapıyoruz. Her iki sosyal tesisimizi birkaç ayda tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.” dedi.

Barak Mahallesi'ne iki sosyal tesis birden yapıldığını ifade eden Barak Mahalle Muhtarı Nazım Karakuş, “Sağolsun Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu bizim mahalleye bir sosyal tesis yapmak için söz vermişti. Ama başkanımız iki sosyal tesis birden yapıyor. Barak Mahallesi olarak belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz.” diye konuştu.

12 yıl önce