|

Başkan Bozbey icraatlarını 5X5'te topladı

Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, 5 yılda yaptıkları hizmetleri "5X5" ismini verdikleri cep kitapçığında topladı.Geçen 5 yıllık hizmet yılını çok iyi değerlendirklerini belirten Bozbey, 'Gerek devlet, gerekse belediye yatırımları olarak projelerimizi geleceğe yönelik kurduk, uyguladık ve tamamladık' dedi.

Hamdi Kavak
00:00 - 3/02/2009 Salı
Güncelleme: 16:51 - 3/02/2009 Salı
Yeni Şafak
Başkan Bozbey icraatlarını 5X5'te topladı
Başkan Bozbey icraatlarını 5X5'te topladı

Balıkesir'in Edremit Belediye Başkanı Yunus Bozbey, 5 yılda yaptıkları hizmetleri "5X5" ismini verdikleri cep kitapçığında topladı. İl olma yolunda çaba sarf eden Edremit Belediyesi, tanıtım hizmetlerinde öncü belediye olmayı sürdürüyor. Belediye, bölgede ilk kez hizmet bildirimini halka cep kitapçığıyla anlatmaya hazırlanıyor.

Bozbey, "5X5" sloganı ile tüm halka yetecek miktarda bastırılan cep hizmet kitapçıkları ile ilgili basın toplantısı düzenledi. Görev sürelerince hep ilklere imza attığını belirten Bozbey, 64 sayfalık cep kitapçıklarında belediyenin asli görevlerinin yer almadığını ve sadece halkın merak ettiği hizmetlerden bahsedildiğini vurguladı. Bozbey, "Edremit Belediyesi AK Partili yönetime geçtiği 5 yıllık hizmet sürecinde 17 milyon 427 bin 368 TL kar elde etmiştir. Yani belediyemiz kaybetmemekle birlikte daha da kazanmıştır. Biz bu şehri Kaz Dağı'yla, zeytiniyle, zeytin yağıyla, havasıyla, suyuyla, terminaliyle, deniziyle ve her bir ferdi ile seviyoruz. Ama sevgi tek başına yetmez. Çalışmak lazım. İşte biz bunu yaptık, hep çalıştık. Çok çalıştık ve sizlerin güveniyle, desteğiyle bunu başardık. Vaatlerimizin ve hedeflerimizin altında ezilmedik. İlçemize söz verdiğimizden çok daha fazlasını kazandırdık. Halkımızın hizmetine sunduk. 5 yılda 25 yıllık hizmete imza attık. Gerek devlet, gerekse belediye yatırımları olarak projelerimizi geleceğe yönelik kurduk, uyguladık ve tamamladık'dedi.


KAPI KAPI DERT DİNLEDİK

Hiçbir işimizi yarım bırakmadıklarını ve sosyal belediyecilikte ilkleri uygulayarak örnek ve öncü olduklarını belirten Başkan Bozbey şunları söyledi:'Yardıma muhtaç aileleri yalnız bırakmadık. Kapı kapı dert dinledik, dert çözdük. Bölge tanıtımını en etkin programlarla ya da verimli çalışmalarla yaptık. Geri dönüşümü olmayan içi boş harcamalarla lüzumsuz bedeller ödemedik. Halkımızın refahı ve huzuru için tüm kurumlarla barışık olduk. Sürekli ortak projelerde yer aldık. Ayrımcılığa, kavgaya, şiddete, ya da kinciliğe izin vermedik. Tüm bu yaptıklarımızı '5X5' hizmet bildirim cep kitapçığında ayrıntılarıyla anlattık ve halkın takdirine sunacağız. Tüm vatandaşlarımıza yetecek kadar bastırılan hizmet kitapçıklarımızın dağıtımları da kısa sürede gerçekleşecektir. Böyle bir çalışma Edremit belediyesi ve daha bir çok belediye de ilk kez gerçekleştirildi. Umarız halkı bilgilendirme adına başarı kaydedilir"


15 yıl önce