|

Başkan Genç'ten, Fevzi Apaydın'a ziyaret

Canik Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Osman Genç, Türkiye Şoförler ve OtomoBaşkanı Fevzi Apaydın'ı makamında ziyaret etti.

Mehmet Şimşek
00:00 - 17/03/2009 Salı
Güncelleme: 17:17 - 17/03/2009 Salı
Yeni Şafak
Başkan Genç'ten, Fevzi Apaydın'a ziyaret
Başkan Genç'ten, Fevzi Apaydın'a ziyaret

TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın ve kalabalık şoför esnafı tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Osman Genç, gördüğü ilgide dolayı Fevzi Apaydın'a ve şoför esnafına teşekkür etti. Türkiye'de hayat standardının giderek yükseldiğini, bununda seçme ve seçilme hakkının kullanılmasında önemli rol üstlendiğini belirten Canik Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Osman Genç, "Demokrasinin işlemesi adına bu çok önemli. Çünkü insanlar, kendilerine en iyi hizmeti verecek yerel yöneticileri seçmeleri en doğal hakları. Son yıllarda Türkiye'de seçimlere katılma oranı yükseldi. Buda insanların seçime katıldıklarını ve demokrasinin gereği de yönetime katılma haklarını kullandığını göstermektedir" dedi.

TŞOF Başkanı Fezi Apaydın ve yönetim kurulu üyeleri ile kalabalık şoför esnafına Canik'e kazandırılan projeleri slayt gösteri ile sunum yaparak bilgi veren Başkan Osman Genç, Canik'te 21. yüzyıla yaraşır bir yerel yönetim ve sosyal belediyecilik anlayışını getirdiklerini sözlerine ekledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın, 29 Mart yerel seçimlerinin Türkiye'ye, Samsun'a ve Canik'e hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

15 yıl önce