|

Beytullah Selman'a ziyaretçi akını

AK Parti'nin İzmir'de açıklanan en son ismi olan Buca Belediye Başkan Adayı Beytullah Selman'ın seçim bürosu ziyaretçi akınına uğruyor.

Yeni Şafak
00:00 - 26/01/2009 Pazartesi
Güncelleme: 18:37 - 26/01/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Beytullah Selman'a ziyaretçi akını
Beytullah Selman'a ziyaretçi akını

Sabah saatlerinde başlayıp gece geç saatlere kadar binlerce Bucalı'nın ziyaret ettiği ve desteklerini belirttiği Buca Belediye Başkan Adayı Beytullah Selman bu ilgini seçim sonuçları için önemli bir gösterge olduğunu söyledi.

Buca'da diğer partilerin henüz aday belirlememesine ve seçim atmosferinin tam oluşmamasına rağmen AK Parti'de seçim heyecanın zirvede olduğuna dikkat çeken Ak Parti Buca Belediye Başkan Adayı Beytullah Selman, "Bize destek veren Bucalılar sanki seçimlere birkaç gün kalmış gibi heyecan içindeler. Buca'nın her mahallesinden vatandaşlarımız yanlarına konu komşu, akraba ve sevdiklerini de alarak bizleri tanıtmak ve destek istemek üzere ziyaretimize geliyorlar. Yakında mahallelerimizde oluşturacağımız seçim bürolarımızla biz onların ayağına gideceğiz. Henüz kampanyamız tam olarak başlamamasına rağmen gördüğümüz bu ilgi bizim inancımızı daha da artırdı. Taahhütümüz en 100 bin oy idi. Ama bize gösterilen bu teveccüh bu rakamın çok üzerine çıkacağımızı gösteriyor" diye konuştu.

Beytullah Selman'ın il ziyaretçilerinden biri de AK Parti İzmir Milletvekili Prof. Dr. İbrahim Hasgür oldu. Seçim bürosunda vatandaşların yoğun ilgi ve heyecanından çok etkilendiğini ifade eden Hasgür, "İzmir'de artık AK Parti belediyelerinin bayraklarının dalgalanma zamanı geldi. Bu coşku bize hem Buca hem de Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazandıracaktır" diye konuştu.




15 yıl önce