|

Cihat Akay: Tek yumruk çalışacağız

AK Parti İzmir İl Başkanı Cihat Akay, ilçe ziyaretleri kapsamında İzmir'in ilçesi Kemalpaşalılarla bir araya geldi. Öncelikle şehir merkezinde coşkulu kalabalıkla sohbet eden Akay, daha sonra Dere Dinlenme Tesisleri'nde yaklaşık beş yüz partiliyle bir araya geldi.

Vahap Dabakan
00:00 - 9/02/2011 Çarşamba
Güncelleme: 15:28 - 9/02/2011 Çarşamba
Yeni Şafak
Cihat Akay: Tek yumruk çalışacağız
Cihat Akay: Tek yumruk çalışacağız

Referandumun ardından teşkilatların kısa bir süreliğine rehavete girdiğinin ancak geçtiğimiz hafta bin kişilik toplantıyla 2011 Genel Seçimleri için start verdiklerini hatırlatan Akay, "AK Parti ailesi olarak seçimde kapı kapı dolaşacağız ancak oy istemek değil. Komşusu açken tok yatan bizden değildir inancıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Kemalpaşa'da yönetim kurulu ve ilçe başkanı atanması konusunda önümüzdeki günlerde ilçede tek tek görüşlerin alınarak temayül yoklaması yapılacağını dile getiren Başkan Akay, "Hepimiz aynı manevi duygular taşıyan, aynı amaç uğrunda çalışan insanlarız. AK Parti, en büyük makam ve mevkinin gönülleri fethetmek olduğuna inanan insanlardan oluşan bir partidir. Göreve hangi arkadaşımız gelirse gelsin tüm teşkilat olarak bir bütün olup, tek yumruk çalışacağız. Mevlana'nın dediği gibi bir gönüle girmek için 70 bin kapı çalacağız. Birbirimizi seveceğiz, birbirimizle dayanışma içinde olacağız. Birbirimizi makam, mevki için değil, Yaradan'dan ötürü seveceğiz" dedi.

Ömer Cihat Akay, yapılan her çalışmanın atılan her adımın halkın istekleri doğrultusunda olduğunu kaydetti. Göreve atandığı günden itibaren tüm küskünlüklerin bir yana bırakılması için teşkilatlara seslendiğini dile getiren Akay şunları söyledi: "Büyüklerime rica ediyorum ve küçüklerime emir ediyorum. Ben her kesime eşit olan bir İl Başkanı olarak her an emrinizdeyim. Tüm arkadaşlarımız da atandığım tarih olan 28 Aralık 2010'dan önceki tüm kırgınlıkları bir kenara bırakıp birbirine omuz versin"

13 yıl önce