|

Duran: Adapazarı sınıf atladı

Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Çaybaşı-Yeniköy Yeşiltepe Mahallesi'nde asfaltlanan 1.5 kilometrelik yolu gezdi. İlçe ve beldelerin genelinde ana yolların asfaltlandığını söyleyen Başkan Duran, "Adapazarı artık sınıf atladı, hak ettiğimiz konuma ulaşıyoruz" dedi.

İsmet Yıldız
00:00 - 2/10/2007 الثلاثاء
Güncelleme: 19:46 - 2/10/2007 الثلاثاء
Yeni Şafak
Duran: Adapazarı sınıf atladı
Duran: Adapazarı sınıf atladı

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi ilçe ve beldelere yaptığı katkılara devam ediyor. Çaybaşı-Yeniköy Yeşiltepe Mahallesi ara sokakları Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltlandı. Yeni yolları inceleyen Başkan Aziz Duran, belde girişinde Çaybaşı-Yeniköy Belediye Başkanı Osman Aydın tarafından karşılandı. Belde merkezindeki incelemelerinden sonra Yeşiltepe Mahallesi'nde asfaltlanan 1.5 kilometrelik yolu gezen Aziz Duran, "İlçe ve beldelere yönelik başlattığımız sıcak asfalt çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçe ve beldelerimizin genelinde ana yollar asfalta kavuştu. Şimdi ara yollardaki çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Adapazarı artık sınıf atladı, hak ettiğimiz konuma ulaşıyoruz" dedi.


OKUL BAHÇESİNE BÜYÜKŞEHİR EL ATIYOR

Başkan Aziz Duran, Yeşiltepe Mahallesi'ndeki incelemelerinden sonra Yeşiltepe'den Adapazarı'nın görüntüsünü izledi. Daha sonra çocuklar tarafından yolu kesilen Başkan Duran, çocuklarla tek tek ilgilendi. Yeşiltepe İlköğretim Okulu öğrencileri, Duran'dan okul bahçelerinin düzenlenmesini istedi. Okulda incelemeler yapan Başkan Duran, okul bahçesinin asfaltlanacağını ve bahçenin içerisine çocuk oyun gurubunun inşa edileceğini söyledi.



٪d سنوات قبل