|

Duran: Akyazı'yı hizmetle donatıyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Akyazı'daki çalışmaları inceledi. Esnaf ve kahvehaneleri de dolaşan Duran, "En kaliteli hizmeti, en iyi hizmeti Akyazılılara sunuyoruz. Biz Akyazı'yı seviyoruz, Akyazılılar da bizi seviyor. Bu karşılıklı sevgiyi hizmetle donatacağız" dedi.

Yeni Şafak
00:00 - 7/09/2008 Pazar
Güncelleme: 16:05 - 7/09/2008 Pazar
Yeni Şafak
Duran: Akyazı'yı hizmetle donatıyoruz
Duran: Akyazı'yı hizmetle donatıyoruz

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Akyazı ilçesini ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi'nin Akyazı'da gerçekleştirdiği çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Duran, ilçe esnafını ve kahvehaneleri de dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ile birlikte çalışmaları inceleyen Başkan Duran, yapılan çalışmalar hakkında Yaşar Yazıcı'dan detaylı bilgiler aldı. Sakarya'nın en büyük ilçesinin Akyazı olduğunu vurgulayan Başkan Duran, "Nüfusu en kalabalık ve en büyük olan ilçemiz Akyazı, nüfusuyla orantılı hizmeti alacaktır. En kaliteli hizmeti en iyi hizmeti Akyazılılara sunuyoruz ve sunmaya da devam edeceğiz. Biz Akyazı'yı seviyoruz, Akyazılılar da bizi seviyor. Bu karşılıklı sevgiyi hizmetle donatacağız" dedi.


YOL MEDENİYETTİR

Yeni Mahalle'de gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Duran, ilçe merkezinde 4 kilometre asfalt yaptıklarını söyledi. Aziz Duran, "Yolların asfalta kavuşması konusunda yoğun gayret sarf ediyoruz. Şu an Akyazı'da geldiğimiz nokta, çevrede yaptığımız asfalt 4 kilometreyi buldu. Asfalt çalışmamızı önümüzdeki günlerde de sürdüreceğiz. Yolların güzel olması o bölgedeki insanların hayat standartlarını yükseltir" diye konuştu.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ise, "Akyazı'yı ziyaret etmekten büyük onur duyduğunu belirterek, 'Büyükşehir Belediyemiz başta asfalt olmak üzere ilçemize çok büyük katkılar yaptı. Burada hakkıyla iş yapıldı. Başkanımız Aziz Duran'a yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum' dedi.


VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Çalışmaları inceleyen Başkan Duran daha sonra Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı ile birlikte ilçe merkezindeki esnafı ve kahvehaneleri ziyaret etti. Hastane Taksi Durağı'nda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Duran, Akyazı Çay Bahçesi'ndeki vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi. Yolda İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Düzcan'la karşılaşan Başkan Duran, Hüseyin Düzcan'a ilçenin durumunu sordu. Hüseyin Düzcan, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Akyazı'ya gereken değeri verdi. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Akyazı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz, hizmetlerin devamını diliyoruz" diye konuştu.


16 yıl önce