|

Erzurum Bem-Bir-Sen Küleciye sahip çıktı

Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Erzurum Bem-Bir-Sen Üyesi Münib Küleci'nin ferdi kaza sigortası anlaşması kapsamından doğan 15 bin TL'lik alacağı ailesine teslim edildi. Şube Başkanı Elimdar Aydemir, Bem-Bir-Sen'in üstlendiği sosyal sendikacılık misyonunu yerine getirmeyi südüreceklerini söyledi.

Hatice Baltacı
00:00 - 21/06/2011 Salı
Güncelleme: 16:59 - 21/06/2011 Salı
Yeni Şafak
Erzurum Bem-Bir-Sen Küleciye sahip çıktı
Erzurum Bem-Bir-Sen Küleciye sahip çıktı

Trafik kazası sonucu komaya giren ve 8 günlük hayat mücadelesinden sonra hayatını kaybeden Bem-Bir-Sen üyesi Münib Küleci'nin ferdi kaza sigortası anlaşması kapsamından doğan 15 bin TL'lik alacağı ailesine teslim edildi. Bem-Bir-Sen toplantı salonunda düzenlenen programda Bem-Bir-Sen Erzurum Şube Başkanı Elimdar Aydemir, hayatını kaybeden Bem-Bir-Sen üyesi Münib Küleci'nin ailesine teslim edilmek üzere 15 bin TL'lik çekİ İl Özel İdaresi iş yeri temsilci Binali Çimagil'e verildi. Programda konuşan Bem-Bir-Sen Erzurum Şube Başkanı Elimdar Aydemir, Bem-Bir-Sen'in üstlendiği sosyal sendikacılık misyonunu yerine getirmeye devam ettiğini belirtti. Aydemir, “Bilindiği üzere Türkiye genelinde 40 Bem-Bir-sen üyelerinin sendikal ve özlük haklarının korunmasına yönelik faaliyetlerinin yanı sıra onların risklerini de güvence altına alıyoruz. Geçtiğimiz ay elim bir kaza sonucu komaya giren ve 8 günlük hayat mücadelesinden sonra hayatını kaybeden Erzurum İl Özel İdaresi personellerinden Bem-Bir-Sen üyemiz Münib Küleci'nin ferdi kaza sigortası anlaşması kapsamından doğan 15 bin Tl'lik alacağını ailesine takdim etmek için bir aradayız” dedi. Sendika olarak üyelerinin hal ve menfaatlerini korumaya yönelik yürüttükleri çalışmalardan birisi de üyelerini sigortalayarak risklerini güvence altına aldıklarını dile getiren Aydemir, “Yaşanan kazanın ölümle sonuçlanması bizler için son derece üzüntü vericidir. Ölüm Allah'ın emri ancak geride kalanlara yardım etmek de hem dinimizde hem de kültürümüzde yer almaktadır” diye konuştu.


BİZ ÇOK BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Sendika olarak bu tür insani duygulara önem verdiklerini belirten Aydemir sözlerine şöyle devam etti, “Üyelerimize hizmet sunmamız aile olmanın gereklerindendir. Bem-Bir-Sen bu anlamda büyük bir ailedir. Üyelerimizin mutluluklarını ve acılarını paylaşarak üstlendiğimiz misyonu yerine getirmeye çalışıyoruz. Temennim odur ki bu tür kazalar bir daha yaşanmasın. Münip Küleci'nin vefatından duyduğumuz üzüntüyü anlatamayız, ancak geride kalanlarında hayatını idame ettirmesi ve yaşamını sürdürmesi kaçınılmazdır. Bu konuda bizlerde üzerimize düşeni elbette yapmakla mükellefiz yaraları sarma adına gözü yaşlı yavrularımıza bir nebzede olsa yardımcı olabilirsek ne mutlu bizlere. Üyemize Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.”

13 yıl önce