|

Fatih Alkan, Niğde'ye hizmet için aday

AK Parti'den Niğde için milletvekili aday adayı olan Av. Fatih Alkan, vatandaşlara projelerini anlattı. Alkan, Niğde'nin her açıdan kalkınmaya ihtiyacı olduğunu vurguladı.

Yeni Şafak
00:00 - 18/03/2011 Cuma
Güncelleme: 18:42 - 18/03/2011 Cuma
Yeni Şafak
Fatih Alkan, Niğde'ye hizmet için aday
Fatih Alkan, Niğde'ye hizmet için aday

12 Haziran'da gerçekleşecek olan genel seçimler için AK Parti'den aday olan Av. Fatih Alkan, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seçmen, artık Niğde'nin bakanlık düzeyinde temsil edilmesini istiyor. 8 yıllık AK Parti iktidarlığı ile kabuğunu kıran Türkiye'ye rağmen, Niğdeli bu süreçte TBMM'de üst sıralarda temsil edilmek istiyor. Niğde'de iktidar partisinden ilk adaylık başvurusu yaparak 10 Mart'tan beri yoğun bir tempo ile çalışmalarını devam eden Fatih Alkan, Niğdelilerin sorunlarını not etmeye devam ediyor. Alkan son bir hafta içinde merkez dahil olmak üzere bütün ilçelere giderek burada esnafla yoğun temas gerçekleştirdi. Seçmene kendisini tanıtan Alkan'a vatandaşlar Niğde'nin temsiliyet sorununu ilettiler. Geçmiş dönemde TBMM'de gerek bakanlık düzeyinde gerekse farklı kademelerde üst sıralarda Niğde'nin temsil edildiğini hatırlatan vatandaşlar artık Niğde yeni bir bakan görmek istiyor. Av. Alkan, ziyaretler esnasında vatandaşlara projelerini aktararak, Niğde'nin her açıdan kalkınmaya ihtiyacı olduğunu vurguladı.


BÜYÜK KALKINMAYI YAKALAMAK İSTİYORUZ

AK Partili Alkan, "Niğde son yıllarda iktisadi açıdan zayıflamakta, göç oranları yükselmektedir. Bu süreçte Niğde kan kaybetmekte, 8 yıllık AK Parti iktidarlığı ile ülkede yaşanan büyük kalkınmayı yakalamak istemektedir. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan 2023 vizyonu açıklarken, artık biz Niğdeli siyasetçilerin de bu vizyona yönelik çalışmalar gerçekleştirmemiz gerek" dedi. 34 yaşında serbest avukatlık yapan Fatih Alkan, evli ve 2 çocuk babası. Çocukluğundan itibaren aktif siyasetin içerisinde olan Alkan, 1994 seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde görev alan gençler arasındaydı.

13 yıl önce