|

Giyimde markanın adı: 'Rasim Duran'

Yatırımlarıyla Türk ekonomisine önemli oranda katma değer sağlayan Rasim Duran Giyim markasının sahibi Rasim Duran, insan kaynağından en iyi şekilde yararlanmak için yeni istihdam olanakları oluşturmayı planladıklarını söyledi.

Alper Ünal
00:00 - 27/12/2009 Pazar
Güncelleme: 15:36 - 27/12/2009 Pazar
Yeni Şafak
Giyimde markanın adı: 'Rasim Duran'
Giyimde markanın adı: 'Rasim Duran'

Türkiye'nin en önemli ve önde gelen hazır giyim markalarından biri olan Rasim Duran Giyim, uluslararası 'marka' olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Rasim Duran kusursuz sitili, daimi estetik görünümü, yaşama getirdiği dinamik yorumu, sosyal ve kültürel alanlardaki girişim ve destekleri ile fark yaratıyor. Erkek hazır giyim sektöründe gösterdiği performans ile iş hayatında ismini ve kalitesini duyuran Rasim Duran, erkek giyimde, takım elbise, gömlek, kravat, kemer, ayakkabı, pantolon üretiyor. Nano teknolojiyle üretilen kumaşların koleksiyonunu da oluşturdu. Rasim Duran Grup, yatırımları ile büyük bir istihdam sağlamakta ve faaliyet gösterdiği alanlarda Türkiye ekonomisine katma değer sağlıyor. Rasim Duran, amaçlarını şöyle konuştu:"Ürün, hizmet güven ve kalite çemberine verdiği önemle, farklılıklar yaratarak, kalıcı üstünlük sağlamak ve dünya hazır giyim pazarında vazgeçilmeyen bir marka olmak. Kumaş seçimimiz, detaya verdiğimiz önem ve dikişte gösterdiğimiz ince özen ile müşterilerin değişen ihtiyaçlarını göz önüne alarak; öncü-yaratıcı çözümler ve kurumsal bir yapı ile müşterilerimizi farklı kılacak değerde kaliteli ürün ve hizmet sunmak." Hedeflerini anlatan Duran, yurtdışında da başarılı şirketlerin arasına girmeyi istediklerini söyledi. Duran, tekstil ve hazır giyim sektörlerinde, lider olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, hedeflerini sıraladı:"Yıllık karlılığımızı koruyarak, karlılığımızı belli periyotlarda artırmak ve sürekli büyümek, müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemi, satış öncesi ve sonrası her aşamada müşteriye hissettirmek, Müşterilerimize ulaşmada en önemli role sahip mağaza ve bayilerimizle ilişkilerimizi, anlaşma ve değerlerimizi koruyarak geliştirmek ve sahip olduğumuz imajı korumak, Kalitemizin en önemli kaynağı olan insanın gelişmesi ve verimliliğinin artması için uygun çalışma ortamını sağlamak, insan kaynağından en iyi şekilde yararlanmak için yeni istihdam olanakları yaratmak."


FİRMA PROFİLİ

Türk erkek hazır giyim sektöründe önemli bir rol oynayan Rasim Duran Giyim, 25 yıllık bir birikime sahip. 1998 Yılında Rasim Duran'ın Adana'da kurduğu 12 metrekarelik, satış dükkanı ile temelleri atılan firma bugün Adana'da üç şubesiyle ve hazır giyim işletmeleriyle erkek hazır giyim sektöründe faaliyet göstermeye devam ediyor.

Yüksek kalite işçiliği ve ürünleri ile hazır giyim sektöründe Dünya markalarıyla yarışıyor. Günümüzde Rasim Duran kendi markası adıyla üretiliyor.



14 yıl önce