|

Halil İbrahim Buluşmaları'na katkı sağlayanlara plaket

Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları etkinliğine maddi ve manevi katkıları olan kuruluş ve Sivil Toplum Kuruluşlarına Vali Vekili Ramazan Seçilmiş tarafından plaket verildi. Seçilmiş, "Halil İbrahim buluşmalarının kaynaşma ve birliktelik adına iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Ahmet Başak
00:00 - 1/12/2011 Perşembe
Güncelleme: 17:35 - 1/12/2011 Perşembe
Yeni Şafak
Halil İbrahim Buluşmaları'na katkı sağlayanlara pl
Halil İbrahim Buluşmaları'na katkı sağlayanlara pl

Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları etkinliğine maddi ve manevi katkıları olan kuruluş ve Sivil Toplum Kuruluşlarına (STK) Vali Vekili Ramazan Seçilmiş tarafından plaket verildi. Şanlıurfa İli Kültür Eğitim Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) Kültür Merkezi'nde yapılan törene Vali Vekili Ramazan Seçilmiş, ŞURKAV Yönetim Kurulu Üyeleri, İ.Bakır Canbaz, Adil Saraç, M. Zeki Erdem, Kemal Kapaklı, Sabri Kürkçüoğlu ile kuruluş ve STK'lar katıldı. Törende bir konuşma yapan Ramazan Seçilmiş, "Halil İbrahim buluşmalarının kaynaşma ve birliktelik adına iyi bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Bu programın Şanlıurfa'da yapılıyor olması şehrimiz için bir fırsattır. Bu tür organizasyonların bölgemizde daha sık yapılması, katılımın da üst düzeyde olması gerekiyor. Hz. İbrahim Peygamberin yaşadığı şehrin manevi atmosferine uygun bir şekilde gerçekleştirilecek programlar herkesi toplayacak ve kucaklayacak nitelikte olmalı. Etkinliğimizi destekleyen sizlere Valiliğimiz ve Vakfımız adına teşekkürlerimi sunarım." dedi.


ÇOK SAYIDA ETKİNLİK DÜZENLENDİ


Konuşmaların ardından katkıları olan, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, Limak Şanlıurfa Çimento, Harranova Besi ve Tarım Ürünleri A.Ş., Volkswagen- Vimsa Otomotiv, Zümrüt Tekstil, Hakan Plastik, Gürbağ Çimento, Ufuk Boru, Aksa Enerji Üretim A.Ş, OSM Hastanesi, Astor Turizm, Şanlıurfa Fotoğrafçılar Derneği ve Ayışığım Şanlıurfa Şube Başkanlığı'na Vali Vekili Ramazan Seçilmiş tarafından plaket verildi. Şanlıurfa Valiliği öncülüğünde ŞURKAV tarafından Şanlıurfa ilinde, bu yıl beşincisi 30 Eylül - 02 Ekim 2011 tarihleri arasında düzenlendi. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında düzenlenen etkinliklerde dayanışma, yardımlaşma, sevgi, hoşgörü gibi alanlarda verimli değerlendirmeler ve çalışmalar yapıldı. Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında her yıl konferans, konser, tiyatro gösterisi, sanat sergisi, sıra gecesi, tirit ziyafeti, toplu sünnet şöleni, turistik geziler ve benzeri etkinlikler düzenleniyor. Ülkemizin en sevilen müzisyenlerinin konser verdiği buluşmalara, yurt dışından müzik toplulukları da konser ve dinletileri ile destek veriliyor. Etkinliklerde, projenin felsefesine uygun bir program içeriği hazırlandı.


12 yıl önce