|

İlkadım'da hizmet atağı başladı

İlkadım İlçesi'ne yeni bir yüz ve kimlik kazandırmak için hizmette atağa geçtiklerini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 'İlçemize yakışır devasa projeleri kısa zamanda hayata geçireceğiz. Bu sene bir çok projemiz start alacak' dedi.

Emre Ayaz
00:00 - 10/04/2012 Salı
Güncelleme: 19:24 - 10/04/2012 Salı
Yeni Şafak
İlkadım'da hizmet atağı başladı
İlkadım'da hizmet atağı başladı

Kavak Dernekleri Federasyonu (KADEF)'nda her hafta sonu düzenli olarak yapılan pazar kahvaltılarına katılan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kavak Dumanlı Köyü dernek yönetimi ve üyeleri ile bir araya geldi. Kahvaltıya Duman Köyü Dernek Başkanı Ahmet Özdoğan, KADEF Dernek Başkan Yardımcısı Bahri Çakır, Samsun Yazarlar Dernek Başkanı Ahmet Seven, Kaya Köyü Dernek Başkanı Cezmi Ayyıldız, Çakallı Köyü Dernek Başkanı Bayram Erişgin, Demirci Köyü Dernek Başkanı İbrahim Canaz Sarıalan Köyü Dernek Başkanı Hüseyin Aymaz, Azaklı Köyü Dernek Başkanı Selamet Kayaoğlu, Hacılı Köyü Dernek Başkanı Cevdet Genez katıldı. Başkan Demirtaş, KADEF geleneksel pazar kahvaltılarında belediye ile ilgili çalışmalarından bahsetti. Göreve geldiğini günden bugüne geçen 3 yıllık zamanı değerlendiren Başkan Necattin Demirtaş, 2009-2010 yıllarını toparlanma, 2010-2011 yıllarını atılım, 2011-2012 yıllarını ise hizmette altın yıl olarak değerlendirdi. İlkadım ilçesi'ni geleceğe taşıyan projelerini kısa zamana hayata geçireceklerini ifade eden Başkan Demirtaş, 'Bu sene bir çok projemiz start alacak. Bunlardan en önemlisi İlkadım Kongre ve Ticaret Merkezi, Yeni Belediye Hizmet Binası Projesi, SAMBİS(Sağlık Yaşam İçin Bisiklet), Trafik Eğitim Pisti, Kentsel Dönüşüm Projesi, Uydukent, Kır Kahvesi, Karasamsun Spor Parkı, Anadolu Mahallesi Kültür Merkezi ve Kır Düğün Salonu Projesi gibi hizmetlerimizle ilçemizi hizmetle taçlandıracağız.' diye konuştu.


'HALK EKMEK FIRINCILARA RAKİP DEĞİL'

Seçim öncesi halka vaat ettiğ Halk Ekmek fabrikası projesini gerçekleştirdiklerini dile getiren Demirtaş, 'Yap-işlet-devret modeliyle halkımızın hizmetine sunduğumuz fabrika fırıncılarımıza rakip olarak sunulmuş biz hizmet değildir. Makine parkı ve tesis imkanları ile Türkiye'de örneği bulunmayan halk ekmek fabrikası kaliteli, hijyenik, leziz, damak tadına hitap eden bir ekmek üretiyor. Kapasitesi 220 bin olan halk ekmek fabrikası günlük 80 bin ekmek çıkararak ilçe nüfusumuzun ¼'ü oranında üretim yapıyor. Belediye olarak fabrika için bir kontrol ve yaptırım mekanizmasıyız.' diye konuştu.

12 yıl önce