|

Karasu bölgenin merkezi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu'yu ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti. Toçoğlu, "Şehrimizin kuzey bölgesinin, yapılan yatırımlar sayesinde, yıldızı her geçen gün biraz daha parlıyor. 3-4 yıl sonra Karasu bölgenin merkezi olacak” dedi.

Yeni Şafak
00:00 - 29/01/2012 Pazar
Güncelleme: 17:46 - 29/01/2012 Pazar
Yeni Şafak
Karasu bölgenin merkezi
Karasu bölgenin merkezi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Karasu ilçesini ziyaret etti. İlk olarak AK Parti Karasu ilçe teşkilatını ziyaret eden Başkan Toçoğlu, ilçe başkanlığı görevine seçilen İshak Sarı'yı tebrik etti. İlçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra belediye meclis üyeleri ve il genel meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Toçoğlu, “Öncelikle yeni bir kongre atlattık ve yeni bir yönetim seçildi. Bu vesileyle Allah yeni görevinizi mübarek eylesin, hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” dedi.

AK Parti'de siyaset yapmanın ayrıcalığından söz eden Toçoğlu, “Ülkemizde son yıllarda büyük bir değişim ve dönüşüm yaşanıyor. Türkiye artık eski Türkiye değil, her geçen büyüyor ve gelişiyoruz. Birçok alanda büyük yatırımlar, hizmetler hayata geçiriliyor. Dünya arenasında saygın bir ülke haline gelen Türkiye'nin başarısının mimarı ise milletimizin desteğiyle iktidara gelen ve halka hizmeti her şeyin üzerinde sayan AK Parti kadrolarıdır. Bu nedenle böylesine önemli bir partide görev yapıyor olmanız geleceğe bırakacağınız en büyük miraslardan biridir. Rabbim sizleri utandırmasın, inşallah hayırlı hizmetlere sizi vesile kılsın” diye konuştu.


BÜYÜKŞEHİR'İN HİZMETLERİ BİZİ MUTLU EDİYOR

Başkan Toçoğlu'nun ziyaretinden büyük memnuniyet duyduklarını belirten AK Parti İlçe Başkanı İshak Sarı ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımıza güzel temennileri ve bu nazik ziyaretlerinden ötürü şükranlarımızı sunuyoruz. Sakarya'da son dönemlerde yapılan hizmetleri Karasu'dan takip ediyoruz. Başkanımız Sakarya'da çok farklı hizmetleri hayata geçiriyor. Biz de AK Parti ailesi olarak Büyükşehir Belediyemizin hizmetleriyle gurur duyuyoruz. İnşallah bu hizmetlerden Karasulular olarak bizler de faydalanacağımız günlerin hayalini kuruyoruz” dedi.


TOÇOĞLU KARASU'NUN DOSTUDUR

Başkan Toçoğlu ilçe teşkilatı ziyaretinin ardından İlçe Başkanı İshak Sarı ve Limandere Belediye Başkanı Hüdaverdi Ağun ile birlikte Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu'nu ziyaret etti. Ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yapan İspiroğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız bize her konuda yardımcı oluyor. Kendisine halkımız adına teşekkür ediyoruz. Bugün birlikte olmaktan ayrıca mutluluk duyduk. Biz Başkan Toçoğlu'nu Karasu'nun ve Karasulu'nun dostu olarak görüyoruz” dedi.


HERGEÇEN GÜN YILDIZI PARLIYOR

Mehmet İspiroğlu'ndan sonra açıklama yapan Başkan Zeki Toçoğlu ise, Karasu ilçesinin bölgenin merkezi olacağını söyledi. Başkan Toçoğlu, “Karasu ilçemiz büyüyor ve gelişiyor. Karasu Limanı ve Karasu'ya büyük faydası olacak demiryolu bu güzel ilçemize büyük katkılar sağlayacak. Karasulu hemşerilerimizin gönlü açıktı şimdi de Karasu ilçemizin bahtı açılıyor. Şehrimizin kuzey bölgesinin, yapılan yatırımlar sayesinde, yıldızı her geçen gün biraz daha parlıyor. 3-4 yıl sonra Karasu bölgenin merkezi olacak” diye konuştu.


12 yıl önce