|

Kaya: Hizmet eden her işçi bizim için değerlidir

Başkan Kaya, Aliağa'nın her geçen gün modern bir görünüme büründüğünü belirterek, belediye hizmetlerine katkıda bulunan her işçinin çok değerli olduğunun altını çizdi.

00:00 - 27/06/2007 Çarşamba
Güncelleme: 18:37 - 27/06/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
Kaya: Hizmet eden her işçi bizim için değerlidir
Kaya: Hizmet eden her işçi bizim için değerlidir

İzmir'de Aliağa Belediye Başkanı Tansu Kaya, belediyede çalışan İşçilerle, Başbakan Recep Tayip Erdoğan tarafından hizmete açılan Aliağa Belediyesi Park Bahçe Ünitesi, Sera ve Fidanlık alanında bir araya geldi.


Belediye çalışanlarının belediyenin aynası görünümünde olduğunu kaydeden Başkan Kaya, daha sonra işçilerle sohbet ederek yemek sırasına girdi. Sıra kendisine geldiğinde kendisine takdim edilen yemeği alan Başkan Kaya, "Sakın torpil yapmayın. Herkese ne verdiyseniz bana da o kadar verin. Ne eksik ne fazla" diyerek espri yaptı.


Belediye hizmetlerine katkıda bulunan her işçinin kendileri için çok değerli olduğunun altını çizen Başkan Kaya, "Belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için hepimiz tek bir yürek olarak çalışıyoruz. İlçemizin mutlu yarınları için göstermiş olduğunuz gayreti takdirle karşılıyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum." diye konuştu.


Kaya, "Aliağa her geçen gün eski çehresinden sıyrılarak, daha modern ve çağdaş bir görünüme bürünmektedir. Bu değişim bugün öğle yemeğinde bir araya geldiğimiz işçilerimiz ve tüm belediye çalışanlarımız sayesinde gerçekleşmektedir. Bugün burada Belediyemiz en alt biriminde çalışan personel ile en üst birimde çalışan yöneticileri bir araya getirdik. Bir yerde gelişim olacaksa ekip ruhunun olması gerekir" şeklinde konuştu. Belediyeciliğin herkesin bildiği gibi fedakarlık ve özveri isteyen önemli bir hizmet şekli olduğuna işaret eden Başkan Kaya, Aliağa Belediyesi'nin bugüne kadar bir çok konuda başarılı çalışmalar yaparak yerel yönetimlerde öncü olduğunu ifade etti. KENAN TOKGÖZ/İZMİR





17 yıl önce