|

Keles kabuğunu kırdı

Belediye Başkanı Mustafa Bektaş 4 yıllık icraatlarını bir basın toplantısıyla değerlendirdi. Keles'in artık kabuğunu kırdığnı belirten Bektaş, TOKİ iş birliğiyle ilçeye yapılan 64 konut, büyük ilgi gördüğünü, gelen talep üzerine de ikinci etap çalışmalara başlandığın söyledi

İha
00:00 - 3/04/2008 Perşembe
Güncelleme: 17:55 - 3/04/2008 Perşembe
Yeni Şafak
Keles kabuğunu kırdı
Keles kabuğunu kırdı

Keles Belediye Başkanı Mustafa Bektaş, ilk etapta yapılan 64 TOKİ konutunun tamamlandığını, vatandaşların talebi üzerine ikinci etap çalışmalarına başladıklarını söyledi. Bursa'nın dağ ilçelerinden biri olan Keles, son yıllarda yapılan çalışmalarla kabuğunu kırmaya başladı. TOKİ iş birliğiyle ilçeye yapılan 64 konut, halk tarafından büyük ilgi görürken, gelen talep üzerine belediye ikinci etap çalışmaları için start veriyor. Akkaş mevkiine ilk etapta yapılan 64 konutun tamamlandığını ve önümüzdeki günlerde anahtar tesliminin yapılacağını ifade eden Keles Belediye Başkanı Mustafa Bektaş, "İlk etapta yapılan konutlar büyük ilgi gördü. Daireler tamamlandı ve önümüzdeki günlerde anahtar teslimi yapacağız. İlçeye yeni konut yapılması için vatandaşlardan 213 yeni başvuru aldık. İkinci etap çalışmaları için yer tespiti yapıyoruz. Yer belirlemesinin ardından TOKİ ile irtibata geçeceğiz" dedi."


4 YILDA İLÇEMİZ ÇOK ŞEY KAZANDI

Keles'in son 4 yılda yapılan çalışmalarla kabuğunu kırmaya başladığını belirten Bektaş, "İlçemizin en büyük sıkıntısı olan Keles-Bursa kara yolunun iyileştirme çalışmalarında belediye olarak öncülük ettik. Geçtiğimiz yıl 60 kilometrelik yolda çalışmalar başladı. Bu yılda devlet ve bizim imkanlarımızla çalışmalar devam edecek. Ayrıca içme suyu şebekeleri ve alt yapı çalışmalarına da önem verdik. İlçenin su isale hatları yenilendi ve içme suyu şebekesine 7 litre su ilavesi yaptık. Cuma Deresi ıslah çalışmaları tamamlandı. Eğitime destek projesi çerçevesinde okulların yapımı için imkanlarımız ölçüsünde destek verdik. İlçemize yapmak istediğimiz üzeri kapalı modern halı saha için projemiz tamamlanma aşamasında. Ayrıca başarılı öğrencilerimize burs desteğinde bulunduk. 500 bin YTL ile aldığımız belediye bütçesi çerçevesinde hizmetin en iyisini yapmak için mücadele veriyoruz" diye konuştu.Bektaş, Kocayayla'nın yayla turizmine kazandırılması için çalışmaların devam ettiğini de sözlerine ekledi.

16 yıl önce