|

Kent Konseyi'nin Başkanı Semih Pala

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanlığı'na Büyükşehir Belediyesi İnşaat Mühendisi Mehmet Semih Pala seçildi.

İSMAİL HAKKI YOĞURTCU / BURSA
00:00 - 6/07/2009 Pazartesi
Güncelleme: 18:33 - 6/07/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Kent Konseyi'nin Başkanı Semih Pala
Kent Konseyi'nin Başkanı Semih Pala

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kent Konseyi'nin açılışında yaptığı konuşmada: Ortak değerimizin Bursa olduğunu belirterek, “Kentlilik bilincini geliştirip Bursa'yı geleceğe taşımak ve Bursa'yı kültür, tarih başkenti yapmak için çalışmalıyız” dedi.

Kolektif yönetim anlayışının en önemli noktalarından biri olan Kent Konseyi'nin de şehrin menfaatlerine yönelik kararları ile yönetim kademelerine destek vermesi gerektiğine işaret eden Başkan Altepe, “Biz Kent Konseyi'nin çalışmalarının uygulanması için elimizden geleni yapacağız” ifadesini kullandı.

Seçimle Kent Konseyi Başkanı seçilen Mehmet Semih Pala, siyasetin içinde gelen biri olarak demokratik bir anlayışla Bursa için mücadeleye devam edeceğini kaydetti. Pala, “Bu dönem kent ile ilgili ortaya konulacak her proje Kent Konseyi'nde tartışmaya açılacak ve demokratik bir platformda alınacak görüşlerin ardından hizmete sunulacaktır. Kent Konseyi de yeni konseptiyle Bursa'nın yararına yapılacak çalışmalarda yönetime katkı sağlayacak kararlar almalıdır. Biz bunun için çalışacağız” dedi.


15 yıl önce