|

“Kent” Yeni Yüzü ile Farkını Gösterdi

Taşımacılık sektörünün kilometre taşlarından Kent Turizm geçtiğimiz aylarda yapmış olduğu yenilikler ile bu sektörde kalıcı olduğunu bir kez daha kanıtladı. Kent Turizm, tamamını türk mühendislerin tasarladığı, Diamond De Luks model özel sipariş araçları ile filosunu güçlendirdi.

Mehmet Soydan
00:00 - 26/04/2010 Pazartesi
Güncelleme: 18:11 - 26/04/2010 Pazartesi
Yeni Şafak
“Kent” Yeni Yüzü ile Farkını Gösterdi
“Kent” Yeni Yüzü ile Farkını Gösterdi

Kayseri'de 1950 yılında baba Fehmi Aslan tarafından taşımacılık sektörüne adım atan 1970'li yıllarda kurumsallaşan Kent Turizm, günümüzde ulaşımda yaşanan hızlı ve çarpıcı değişime ayak uydurmakta zorluk çekmediğini gösterdi. Görüşlerini aldığımız Kent Turizm Yönetim Kurlu Başkanı Hacı Ali Aslan, “1960'lı yıllarda Marguris havalı apollo ve 0302 mercedes marka araçlarla başladığımız şehirlerarası ulaşıma, günümüzde daha kaliteli ve konforlu araçlarla devam ediyoruz” dedi. İlk olarak İstanbul, Ankara ve Adana ile şehirler arası ulaşıma adım atıldığını kaydeden Aslan, şimdilerde ise büyük araç filosu ile Türkiye'nin dört bir yanında insanlara en iyi şekilde ulaşım hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi.


ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRDİ

Kent Turizm, Adana'da Temsa Fabrikalarında üretilen tamamını türk mühendislerin tasarladığı, Diamond De Luks model özel sipariş araçları ile filosunu güçlendirdi. Araçların özelliklerini anlatan Hacı Ali Aslan, önceliklerinin yolcu güvenli olduğunu bunun içinde araçların çelik iskeletli monoblok şase olduğunu, bu özellikleriyle de araç filolarının piyasadaki en güvenli araç olarak tescil edildiğini söyledi. Bunların yanında konforun da düşünüldüğünü, her koltukta kişiye özel TV'lerde istenilen film ve müzkileri dinleme şansı olduğunu söyleyen Aslan, “Uzun yolculuklarda insanlar en çok ortapedik koltuklara önem veriyorlar. insanların yolculuk esnasında zamanın nasıl geçtiğini anlamadıklarını ve çok memnun kaldıklarını söylemeleri bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Uçmuyoruz ama mesafeleri kısaltıyoruz“ diye konuştu.

14 yıl önce