|

KOSKİ bilgileri yeniliyor

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, daha iyi hizmet ve sağlıklı bilgi akışı için abonelerinin bilgilerini güncelliyor. Resmi web sayfası üzerinden borç sorgulama, fatura ödeme işlemlerini de gerçekleştiren KOSKİ, hizmet kalitesini artırmayı amaçlıyor.

Yeni Şafak
00:00 - 5/10/2008 Pazar
Güncelleme: 16:18 - 5/10/2008 Pazar
Yeni Şafak
KOSKİ bilgileri yeniliyor
KOSKİ bilgileri yeniliyor

Konya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KOSKİ) Genel Müdürlüğü, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek ve bilgi akışını daha iyi sağlamak amacıyla abonelerine yönelik bilgi güncellemesi yapıyor.

1 Eylül tarihinde başlatılan ve yılsonunda tamamlanacak çalışma ile ilgili KOSKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle: "Müşteri memnuniyetini, hizmet kalitesini ve hızını daha da artırmak için her türlü teknolojik imkânları kullanan Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan çalışmada; müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek amacıyla, her alanda kullanılmaya başlanan T.C. kimlik numaraları ile cep, ev ve iş telefonları, e-mail adreslerini güncellemeye başladık. Bu amaçla, düzenlenen faturalarımıza abonelik bilgi güncelleme bölümü ilave edilerek buraların doldurulması istenmektedir. İdari binamızda ise, bu çalışmayla ilgili olarak veznelerimizin yanında bilgi güncelleme masası oluşturulmuştur. İsteyen müşterilerimiz istenen bilgileri burada da güncelleyebilmektedir. Bugüne kadar yapılan çalışmalar sonucunda 127 bin 290 abonemizin T.C. kimlik numarası, 161 bin 449 abonemizin ev telefon numarası, 67 bin 53 abonemizin işyeri telefonu, 90 bin 726 abonemizin cep telefonu numarası, 2 bin 542 abonemizin e-mail adres bilgileri güncellenmiştir. Ev ve iş telefonu bulunan müşterilerimize borç bilgileri, son ödeme tarihinden bir gün önce Alo 185 hattımız aracılığı ile otomatik mesaj şeklinde, cep telefonu numarası bulunan müşterilerimize mesaj olarak, e-mail adresi bulunanlara ise mail olarak ulaştırılmaktadır."

KOSKİ Genel Müdürlüğünün resmi web sitesi olan www.koski.gov.tr adresine üye olanların sayısının 4 bin 18'e ulaştığının da hatırlatıldığı açıklamada, abonelerin bu adresten borç sorgulama, fatura ödeme, fatura itiraz ve abonelik işlemlerini de aktif olarak yürütebildikleri kaydedildi.

16 yıl önce