|

'KOSKİ tüm birimlere örnek olmalı'

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, KOSKİ Genel Müdürlüğü'nün düzenlediği birlik ve beraberlik gecesinin tüm birimlere örnek olması gerektiğini söyledi.

Salih Köprülü
00:00 - 12/03/2009 Thursday
Güncelleme: 18:01 - 12/03/2009 Thursday
Yeni Şafak
'KOSKİ tüm birimlere örnek olmalı'
'KOSKİ tüm birimlere örnek olmalı'

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ (Konya Su ve Kanalizasyon İdaresi) Genel Müdürlüğü'nün geleneksel olarak düzenlediği dayanışma gecesi Mevlana Kültür Merkezi'nde personeli bir araya getirdi. Gecede konuşan KOSKİ Genel Müdürü Ahmet Sorgun, yoğun iş temposu içinde gönül birliği oluşturmak için dayanışma geceleri düzenlediklerini belirterek, bir arada olmanın önemine değindi. Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de, KOSKİ'nin birlik ve beraberlik gecesinin tüm birimlere örnek olmasını dileyerek, Büyükşehir Belediyesi ve KOSKİ Genel Müdürlüğü'nün Karatay İlçesi'ne yaptığı önemli yatırımlar nedeniyle teşekkür etti.

KOSKİ'nin eski genel müdürleri ile mevcut personelin katıldığı gecenin sadece Konya'da görülebilecek örnek bir tablo olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise, belediye çalışanlarının işçisinden memuruna, daire başkanından genel sekreterine kadar Konya'nın belediyecik modelinin oluşmasında önemli roller üstlendiğini ifade etti. Akyürek, Türkiye'deki en başarılı su ve kanalizasyon idaresinin KOSKİ olduğunu vurguladı.


BÜYÜK YATIRIMLARA İMZA ATILDI

Bu dönemde Konya'da büyük yatırımlara imza atan KOSKİ'nin başarısının tasarruflu ve verimli çalışmaktan kaynaklandığını ifade etti. Konya halkı adına tüm KOSKİ çalışanlarına teşekkür eden Başkan Akyürek, "Türkiye'nin en başarılı belediyeleri arasındaki yürüyüşümüze doğru istikamette devam ediyoruz. Konya'nın hayal projeleri belediyelerimiz ve hükümetimiz eliyle bir bir gerçek oluyor" dedi.

KOSKİ çalışanlarının gerçekleştirdiği tiyatro gösterisi, yarışma ve minik konserle devam eden gecenin sonunda Başkan Akyürek, eski KOSKİ Genel Müdürlerine plaket verdi.



15 years ago