|

Kumru bizim için özel bir yer

Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Kumru ve Korgan ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı ve yapılan yatırımları yerinde inceledi. Fatsa, "Kumru bizim için özel bir yerdir. Bu sene Kumru'da hayat geçirdiğimiz önemli projelerde var. Bunlardan bir tanesi Kumru gençliğine yaptığımız yatırım" dedi.

Murat Yürekli
00:00 - 23/11/2010 Salı
Güncelleme: 11:21 - 23/11/2010 Salı
Yeni Şafak
Kumru bizim için özel bir yer
Kumru bizim için özel bir yer

AK Parti Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Kumru ve Korgan ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı ve yapılan yatırımları yerinde inceledi. Milletvekili Fatsa, Kurban Bayramı sebebiyle geldiği Kumru ilçesinde partililer ve kumrulu vatandaşlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti. Daha sonra Kumru Belediye Başkanı Ticabi Civelek, İl Genel Meclis Üyeleri İsmet Erçal, Cevdet Bayazıt, Cemal Salgut ve AK Parti İlçe Başkanı Hamza Karar ile birlikte esnafları dolaştı. Milletvekili Fatsa, Kumru ilçesindeki çalışmalarla ilgili olarak da, “Kumru bizim için özel bir yerdir. Bu sene Kumru'da hayat geçirdiğimiz önemli projelerde var. Bunlardan bir tanesi Kumru gençliğine yaptığımız yatırım. Hem kapalı halı saha hem futbol sahasının alt yapısını ve çevre düzenlemesiyle beraber kapalı spor salonunun da tadilatını gerçekleştirdik. İnşallah bu hizmetler kısa sürede bitecek. Yeni hedefimiz futbol sahasının suni çim yapılmak suretiyle UEFA standartlarında güzel bir ilçe sahası meydana getireceğiz. Ayrıca Kumru-Fatsa yolundaki çalışmalar devam ediyor" diye konuştu.

Yılbaşına kadar da adliye sarayının temelinin atılacağını müjdeleyen Fatsa, "Yeni dönemde de başta Demircili Mahallesi, Yukarıdamlalı beldesi ve devlet-vatandaş işbirliğiyle gerçekleşecek olan Konaklı Köyü İlköğretim Okullarının temelini hep beraber atmış olacağız. Hizmetler noktasında arzu ettiğimiz mesafeyi aldığımızı söyleyemem, çünkü birçok hizmetin yapılmasında yer, arsa ve arazi sıkıntısı var. Birde bu sene Ayvalı Mahallesi yolu üzerinde yerimiz var, eğer başarabilirsek, mücadelemiz o yönde. Bir meslek lisesi hedefimiz var. Bu Endüstri Meslek Lisesi olabilir, başka bir meslek lisesi olabilir. Kumru-Niksar yoluyla da ilgili bu yaz önemli bir çalışma yapıldı. Ama mevsim şartları orada uzun süreli çalışmaya müsaade etmiyor. Baharla beraber başlanacak" şeklinde konuştu.


KORGAN'DAKİ ÇALIŞAMALAR DA İNCELENDİ

Milletvekili Eyüp Fatsa daha sonra, Korgan ilçesini de ziyaret etti. Milletvekili Eyüp Fatsa, Korgan Belediye Başkanı İhsan Güven, Çiftlik Belediye Başkanı Ali Gut, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Korgan, AK Parti İlçe Başkanı Sait Korgan'la Korgan ilçe merkezindeki esnafları tek tek dolaşarak bayramlaştı. Vatandaşlarla çay ocağında sohbet ederek birlikte çay içti. Korgan'da devam eden yatırımları da inceleyen Fatsa, bunlara ilgili olarak, “Korgan'da devam eden çalışmaları yerinde görme imkanımız oldu. Yapımı devam eden Korgan Merkez Sağlık Ocağı'nı gördük. Kaba inşaatı bitmiş, hızla devam ediyor. Ardından Korgan Merkez İlköğretim Okulu ek inşaatının zemini bitmiş, temel aşamasını geçmiş beton atılması aşamasına gelmiş sıra. Korgan-İslamdağ arası yeni Korgan yolunun geçtiğimiz günlerde tamamen ihalesi yapıldı. Çalışma başlamış. Yapılan işleri gördük. Bu da bizi ziyadesiyle memnun etti" diye konuştu.

"Ayrıca Korgan şehir girişindeki yaklaşık 2 kilometrelik bölümde kaldırım ve yol genişletme, alt yapı çalışmasını görme imkanımız oldu" diye konuşan Milletvekili Fatsa, "Büyük ölçüde tamamlanmış. İnşallah bittiği zaman oradaki güzergahtaki elektrik direklerini yer altına alacağız. Orada güzel bir gezi alanı ortaya çıkacak. Başkanımızda oraları ışıklandıracağını söyledi. Yine İmam-Hatip ve Anadolu İmam-Hatip Lisemizin bulunduğu bölgede belediyemizin açmış olduğu bir yol çalışması var, onu gördük. Önünde de İmam-Hatip Lisesi'ne ek hizmet verebilecek, dersliklerinde içerisinde bulunduğu mesleki eğitim tatbikat caminin başlandığını gördük. O da önemli bir ihtiyaçtı. İnşallah hizmet aracının takibini biz yapacağız. Bir minibüs öğrencilerimizi taşıyacak. Servis hizmetleri verecek" şeklinde konuştu.


13 yıl önce