|

Memur-Sen Düzce İl Temsilciliği dualarla açıldı

Memur-Sen Düzce İl Temsilciliği açıldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "11 hizmet kolunda çalışan arkadaşlarımızın hakkettikleri hizmet koşullarına ulaşmaları için çabalıyoruz" dedi.

Yeni Şafak
00:00 - 27/12/2008 Cumartesi
Güncelleme: 16:19 - 27/12/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Memur-Sen Düzce İl Temsilciliği dualarla açıldı
Memur-Sen Düzce İl Temsilciliği dualarla açıldı

Memur-Sen Düzce İl Temsilciliği'nin açılışına katılan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, "11 hizmet kolunda çalışan arkadaşlarımızın hakkettikleri hizmet koşullarına ulaşmaları için çabalıyoruz" dedi. Memur-Sen Düzce İl Temsilciliği'nin Eski Bolu Caddesi Kazım Demir İş Hanı'nda bulunan hizmet merkezinin açılışı yapıldı. Açılışa; Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Diyanet-Sen Genel Başkanı Av. Ahmet Yıldız, Düzce İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, SGK İl Müdürü Nurten Cambasoğlu ile çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Açılış öncesinde basına açıklamalarda bulunan Genel Başkan Gündoğdu, 1992 yılında kurulan ve bugüne kadar sayısı 30 bini aşan üyesi ile birlikte Türkiye'nin en etkili sivil toplum kuruluşlarından biri olduklarını söyledi. Düzce'de üç bine yakın üye sayısıyla en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını belirten Gündoğdu, şöyle konuştu: "Düzce gibi bir ilin, çalışanların özlük hakları için yaptığımız mücadelede rolü büyüktür. Bu nedenle Memur-Sen İl Temsilciliği'nin böyle nezih bir ortamı üyelerimize hazırlaması çok mutluluk verici."


EMEK VE ÖZGÜRLÜKLERDEN YANAYIZ

Sendikacılığı kahrolsun ve yaşasın sloganlarından kurtararak net bir tavır almayı hedeflediklerine işaret eden Gündoğdu, sözlerine şöyle devam etti: "11 hizmet kolunda çalışan arkadaşlarımızın hakkettikleri hizmet koşullarına ulaşmaları için çabalıyoruz. Emek ve özgürlük ilkesi ile sendikacılığı yürütüyoruz. Emek ve özgürlüğe karşı her şey bizim karşımızdadır."

Türkiye'yi etkileyen ekonomik krizin memurları da yakından etkilediğini dile getiren Gündoğdu, şunları söyledi: "Ekonomik krize, Türkiye'yi krizler ülkesi olmaktan kurtarmak gerek mantığı ile yaklaşıyoruz. Krizlerden rant elde edenleri de iyi değerlendirmek gerektiğini düşünüyoruz. Bu nedenle bir dizi önlem ile krizin hasarsız atlatılacağını vurguluyoruz."

Konuşmanın ardından İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar tarafından okunan duaların ardından Memur-Sen Düzce İl Temsilciliği binasının açılışı gerçekleştirildi.


15 yıl önce