|

Memur-Sen İl Genel Divan toplantısı yapıldı

Memur-sen Mardin şubesi il genel divan toplantısı yapıldı. Mardin Öğretmenevi'nde düzenlenen divan toplantısına Eğitim Bir Sen Genel Sekreteri Ahmet Özer, Diyanet-sen Basın ve Halkla İlişkiler Genel Sekreteri Cebrail Yakışır, Toç-Bir-Sen Basın ve Halkla İlişkiler Genel Sekreteri Şahin Değirmenci ve Memur-Sen'e bağlı sendika temsilcileri katıldı.

Yeni Şafak
00:00 - 5/04/2011 Salı
Güncelleme: 17:41 - 5/04/2011 Salı
Yeni Şafak
Memur-Sen İl Genel Divan toplantısı yapıldı
Memur-Sen İl Genel Divan toplantısı yapıldı

Ahmet Özer, "Memur-Sen ve ona bağlı sendikalar gerçekten bu ülkenin vasat insanlarıdır. Yani orta dediğimiz insanlardır. Uç kesim değildir. Deyim yerindeyse ortak direği olan bir sendikadır" dedi. Memur-Sen'in bu ülkenin her kurumunda olması gerektiğini ifade eden Özer, "Memur-Sen boyası ile bu memleketi boyamamız gerekir. Sokağımızı, caddemizi, o memur-sen boyasını anlayışı ile boyadığımız takdirde artık hiçbir kokumuzun ve endişemizin olmayacağı aşikardır. Memur-Sen siyasi partilere göre tarafsız bir örgüttür. Memur-Sen'in hiçbir seçiminde siyasilerin etkisi ile seçim yapılmamıştır. Evet, 500 bin hedef ile yola çıktık. Niye 500 bin kişi kalsın ki. Buna ulaşır ulaşmaz hedefimiz bir milyon olmalıdır" diye konuştu.

Emin Esen de Mardin'de ilk defa böyle bir toplantını düzenlendiğini belirterek, "Memur-Sen bazı sendikaların yaptığı gibi suni gündemler oluşturarak halkı oyalama ve manipüle ederek Jitem ve Etö gibi örgütlerin ülkemiz ve milletimiz üzerinde oyunlar oynamasına alet olmadığı gibi, bu tür milletimizin değerleriyle savaşan örgütlerin deşifre olmasına vesile olmuştur. Düşüncesi, inancı, felsefesi bizden farklı olanların hukukunu da biz korumalıyız. Mardin'de Memur-Sen'e bağlı 10 sendikamızın birlik, güven ve dayanışma içerisinde olmasını memnuniyet ve mutlulukla görmekteyim" dedi.

13 yıl önce