|

Mercan: Eskişehir'i mutlaka alacağız

Eskişehir AK Parti Milletvekili ve TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Murat Mercan, şehrin böyle bir yönetimi haketmeğidiğini söyledi. Bir dönem daha Eskişehir'in hizmetten yoksun kalmasına göz yummayacaklarını belirten Mercan, 'Büyükşehir Belediyesini mutlaka alacağız'dedi.

Abdullah Yeşilkaya
00:00 - 6/10/2008 Pazartesi
Güncelleme: 18:14 - 6/10/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
Mercan: Eskişehir'i mutlaka alacağız
Mercan: Eskişehir'i mutlaka alacağız

Tarihi Kurşunlu Külliyesinin yanında yer alan Odunpazarı Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleştirlen bayramlaşmada konuşan Eskişehir AK Parti Milletevekili ve TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Murat Mercan, Eskişehir'in bu şekilde yönetilmeyi hak etmediğini vurgulayarak, 2004 yerel seçimlerde kıl payı kaçırdıkları Büyükşehiri bu sefer alacaklarına dikkat çekti.Bunun için kapı kapı sokak sokak mahalle mahalle çalışma yapılcağını belirten Mercan, Büyükşehiri de alıp uyumlu belediyecilik yapacaklarını ve Eskişehir'e güzel hizmetler yapacaklarını ifade etti. Mercan, Odunpazarı ve Tepebaşı belediyeleri olmak üzere diğer belediyeleri alacaklarını da söyledi. Mercan bunu yanında şu an Ak Partili olmayan Seyitgazi, İnönü, Çifteler, Beylikoava, Günyüzü gibi belediyeleride ilerde Ak Partili belediyelerin safına katacaklarını sözlerine ekledi.


SORUNLAR YERİNDE DİNLENİYOR

AK Parti İl Başkanı Murat Canözer de, güzel bir ramazan dönemi geiçrdiklerini belirterek il ve ilçe teşklatları olarak çok güzel uyumlu çalışmalar gerçekleştirdiklerinin altını çizdi. Ramazan ayında teravihten sonra her akşam bir mahalle ziyareti gerçekleştirdiklerini vurguladı.Canözer,'Mahallleri kahve kahve sokak sokak cami cami gezerek sorunları yerinde dinledik. Bu çalışmaya Odunpazarı ve Tepebaşı belediye başkanlarınında katıldı.Ayrıca Ak Parti Kadın kollarının her akşam iftarı bir fakirin evinde geçirdi.'dedi.

16 yıl önce