|

Molla Yegan'da sıra gecesi

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Molla Yegân Yıldırım Konuk Evi'nde düzenlenen sıra gecesine katıldı.

A.Hulusi Gürbüzol
00:00 - 21/02/2008 Perşembe
Güncelleme: 19:00 - 21/02/2008 Perşembe
Yeni Şafak
Molla Yegan'da sıra gecesi
Molla Yegan'da sıra gecesi

Yıldırım Belediyesi tarafından restore edilerek Bursalıların hizmetine sunulan Molla Yegan Ticaret ve Kültür Merkezi, dün gece muhteşem bir sıra gecesine ev sahipliği yaptı. Molla Yegan Yıldırım Konuk Evi'nin işletmecileri tarafından Urfa'dan getirilen yerel sanatçılar misafirlere unutulmaz bir gece yaşattı.


URFA'DAN GELDİLER

Geceye, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Emniyet Müdürü Tahsin Demir, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakoç, Habib Aslan ve çok sayıda davetli katıldı. Urfa'dan gelen sıra gecesi ekibi davetliler için birbirinden güzel Türküleri seslendirirken, misafirler de gönüllerince eğlendi. Kendileri için özel olarak hazırlanan çiğ köftenin tadına bakan davetliler, sıra gecesi ekibinin söylediği türkülere de eşlik etti.

RESMİ AÇILIŞ MARTTA

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Molla Yegan Yıldırım Konuk Evi'nin artık Bursalıların hizmetinde olduğunu belirterek, bu tür mekanlara sahip çıkılması gerektiğini ifade etti. Mekânın Ticaret ve Kültür Merkezi olarak hizmet verdiğine işaret eden Keskin, Yıldırım Konuk Evi'nin Mart ayında resmi açılışının yapılacağını söyledi.



16 yıl önce