|

Muhtarlar Mustafa Kebude'yi ziyaret etti

Adana Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude'yi makamında ziyaret etti.

Kübra Türkan
00:00 - 15/07/2010 Perşembe
Güncelleme: 19:05 - 15/07/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Muhtarlar Mustafa Kebude'yi ziyaret etti
Muhtarlar Mustafa Kebude'yi ziyaret etti

Adana Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Başkanı Osman Kaya, ziyareti sırasında AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude'ye dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

“Muhtarlarımızın hizmet için birlik ve beraberlik içerisinde olmaları en büyük dileğimizdir. Yerel yönetim sisteminde hizmete ulaşmada ilk basamak olan muhtarlar, partiler üstü davranarak, temsil ettikleri mahallelerin sorunları ve talepleriyle gündeme gelmelidirler” diyen Kaya, muhtarların partiler üstü ve siyasi nüfuz altında kalmadan çalışmalarını sürdürmeleri gerektiğinin altını çizdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude ise AK Parti'nin benimsediği yerel yönetim anlayışıyla sorunlara yerinde çözüm ürettiğini kaydederek, AK Parti hükümeti döneminde yerel yönetimlerin mahalle ve köylerde hizmet üretme sıkıntısının ortadan kalktığını vurguladı.

14 yıl önce