|

Nevşehir Anadolu'nun parlayan yıldızı olacak

AK Parti İl Başkanı Ersan Erkut, Nevşehir'de, milletvekilleri ve Belediye Başkanı Hasan Ünver'in gayretleri ile son dönemde birçok önemli projenin başladığnı söyledi .Erkut, "Hedefimiz, Nevşehir'i İç Anadolu Bölgesi'nin parlayan yıldızı yapmak" dedi

İha
00:00 - 16/11/2009 Pazartesi
Güncelleme: 17:28 - 16/11/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Nevşehir Anadolu'nun parlayan yıldızı olacak
Nevşehir Anadolu'nun parlayan yıldızı olacak

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ersan Erkut, Nevşehir'i İç Anadolu Bölgesi'nin parlayan yıldızı yapma hedefinde olduklarını söyledi.Açıklamalarda bulunan AK Parti İl Başkanı Ersan Erkut, Nevşehir'de, AK Parti milletvekilleri ve Belediye Başkanı Hasan Ünver'in gayretleri ile son dönemde birçok önemli projenin başlatıldığını belirterek, hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. İl merkezinde Nevşehir Belediyesi'nin şu anda yeni devlet hastanesi ve kapalı pazar yeri gibi şehrin yıllardan beri eksikliğini hissettiği projeleri hayata geçirmeye hazırlandığını belirten Erkut, her iki projenin de tamamlanması ile şehrin daha modern bir havaya bürüneceğini ifade etti.

İl Başkanı Ersan Erkut, "Hastane inşaatı şu anda hızlı bir şekilde devam ediyor. Tamamlandığında Nevşehir'e layık bir hastane olacak. Bu konuda hem bizler hem de vatandaşlarımız büyük bir heyecan içerisinde. Belediye Başkanı Hasan Ünver ve milletvekillerimizin gayreti ile şehrimize son derece modern bir hastane kazandıracağız. Hedefimiz Nevşehir'i bir sağlık kompleksi haline getirmek. Şu anda zaten onun adımlarını ciddi bir şekilde atıyoruz. Büyük projelerle uğraşırken, bazı spekülasyonların olması son derece normal. Bunu kapalı pazar yerinde de yaşıyoruz. Siyaset yapıyorsunuz ve bu yaptığınızdan bazı kesimlerin rahatsız olmasından normal bir şey yok. Şu anda kapalı pazar yerimizin yapımı da hızla devam ediliyor. Bu şehir yıllarca kapalı bir pazar yerinin ihtiyacını hissetti ve bu eksikliği belediyemiz gidermek için çaba gösteriyor" dedi.


HALKIN GÜVENİNE LAYIK OLACAĞIZ

Nevşehir'in kısa sürede birçok sorununu çözdüğünü söyleyen AK Parti İl Başkanı Ersan Erkut, bunda milletvekillerinin yanı sıra belediye başkanlarının ve parti yöneticilerinin büyük emeği olduğunu vurguladı. Erkut, "Vekillerimiz, belediye başkanlarımızla birlikte halkımıza en güzel hizmetleri yapma telaşı içerisindeyiz. Nevşehir'e büyük yatırımları kazandırmanın mutluluğunu yaşamak istiyoruz. Zaten bizi ayrıcalıklı kılan da bu. Alışıla gelmiş projeleri hayata geçirmek bizim için çok fazla bir anlam ifade etmiyor, önemli olan en güzelini yapmak. Nevşehir halkımız yaşadığımız seçimlerde her zaman bize olan güvenlerini belirttiler ve onlar en güzeline layık. Nevşehir'e hizmet etmek boynumuzun borcu. Bizler vekillerimizle beraber gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Bundan sonrada sürekli ilimizi İç Anadolu'nun parlayan yıldızı olması konusunda üzerimize düşeni yapacağız. Halkımız bizi izlemeye devam etsin" şeklinde konuştu.


14 yıl önce