|

Oto tamirciler sitesinde tapu heyecanı

Adana ESOB''a bağlı Adana Oto Tamirciler, Kaportacılar ve Oto Elektrikçiler Esnaf Odası''nca yaptırılan oto tamircileri sanayi sitesindeki 348 dükkân bitme aşamasında. Şu ana kadar hak sahiplerine teslim edilen 320 dükkanda tapu heyecanı yaşandı. 28 dükkan ise alıcısını bekliyor.

İha
00:00 - 22/04/2013 الإثنين
Güncelleme: 15:20 - 22/04/2013 الإثنين
Yeni Şafak
Oto tamirciler sitesinde tapu heyecanı
Oto tamirciler sitesinde tapu heyecanı

Adana ESOB'' bağlı Adana Oto Motor Tamirciler Esnaf Odası''nın önderliğinde, Oto Tamirciler ve Oto Elektrikçiler Esnaf Odaları''nın da destekleriyle yaptırılan Adana Oto Tamircileri Sanayi Sitesi''nde tapu heyecanı yaşanıyor.

Oda ve Site Kurucu Başkanı Muhittin Doğan, içerisinde 2 lokanta, bir market, yeşil alan ve sağlık tesisi ile mescit de bulunan sitede iki farklı zemin oturumu ve asma kat ofise sahip 20 blokta toplam 348 dükkanın bulunduğunu, bunların da bir yıllık süreçte büyük çapta tamamlandığını ve yüklenici firmaya ödemeleri yaparak, banka kredilerini kullanan esnafların tapularının da süratle hak sahiplerine teslim edildiğini bildirdi.

ŞEHİR TAMİRCİLERDEN TEMİZLENİYOR

Adana'da irili ufaklı yaklaşık 2 bin 500 oto tamirci esnafı olduğunu dile getiren Başkan Doğan, ''Adana''da yeni siteleri de yapmamız durumunda kent içerisinde görüntü kirliliğine yol açan oto tamirhanesi kalmayacak. Araç sahibi vatandaşlarımız da diledikleri takdirde, sitelerimize gelerek işlerini daha temiz ve güvenli ortamda, rahatlıkla halledebileceklerdir. Bu site sayesinde 348 esnafımızı modern işyerlerine taşıyacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. İnşallah alt yapısı da tamamlandığında iki aylık bir zamanda bu sitenin tıkır tıkır çalıştığını da göreceğiz. Şu ana kadar sitedeki 320 dükkanın satışı yapıldı, kuraları çekildi. 28 dükkan ise alıcı bekliyor.'' dedi.

SIRADA YÜREĞİR VAR

Başkan Doğan, Seyhan''daki sitenin hizmete girmesinden hemen sonra Yüreğir ilçesine de eski sanayi sitesini de içine alacak şeklide yaklaşık 300 ile 500 dükkanlık yeni bir oto tamircileri sanayi sitesi inşaatını kuracakları kooperatif aracılığıyla, belediyenin de destekleriyle başlatacaklarını müjdeledi.

٪d سنوات قبل