|

Palta: Siyaset uzun bir maratondur

Başkan Nevzat Palta siyasette günü birlik başarı olmadığını, uzun bir maraton olduğunu söyledi. Palta, “Tam demokratik bir ülke olması için de Türkiye'nin bu Anayasa değişikliğini onaylaması gerekir" dedi.

Mustafa Bilgiç
00:00 - 19/04/2010 Monday
Güncelleme: 16:51 - 19/04/2010 Monday
Yeni Şafak
Palta: Siyaset uzun bir maratondur
Palta: Siyaset uzun bir maratondur

AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta'yı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Yazgı yaptığı açıklamada Başkan Nevzat Palta'nın kendilerini ziyaret ettiğini belirterek, “Bizler de yeni yönetim olarak iade-i ziyarette bulunduk. AK Parti ailesinin bireyleri olarak birlikte uyum içinde çalışmak istiyoruz. Gerek Sayın Belediye Başkanımız ve gerekse belediye meclis üyelerimizle bir bütün halinde bir arada olmanın azmi ve gayreti içindeyiz.”

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta ise AK Parti Merkez İlçe Yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Parti teşkilatı ile 6 yıldır uyum içinde çalıştıklarını belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü. “Siyaset uzun soluklu bir iş. Bu sözümü hiç unutmayın. Siyasette günü birlik bir başarı falan olmaz. Uzun bir maratondur siyaset. Hedefi tayin ettikten sonra nefesini de ona göre ayarlayacaksın, temponu da bazen hızlı ve bazen yavaş şekilde ayarlayacaksın ama siyasetin uzun soluklu bir yarış olduğunu unutmamak lazım. Biz siyaseti bir rant ve çıkar aracı olarak değil, Allah rızası için şehrimize, ülkemize, insanlarımıza hayırlı hizmetler yapmak için yapıyoruz. Tabi bu arada önümüzde bir seçim var.2011 yılı seçimleri çok önemli bir seçim. Bu seçim sadece şehrimizi değil, hatta Türkiye'yi tek başına ilgilendiren bir seçim değil, bir çok insanın, birçok ülkelerin ve toplumların ümit bağladığı bir lider Türkiye var.



14 years ago