|

Palta: Taşpazar bölgesinin altyapısını tamamen bitirdik

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta Taşpazar Mahallesi'nde yapılan belediye çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Nedim Şişman
00:00 - 13/11/2011 Pazar
Güncelleme: 17:39 - 13/11/2011 Pazar
Yeni Şafak
Palta: Taşpazar bölgesinin altyapısını tamamen bit
Palta: Taşpazar bölgesinin altyapısını tamamen bit

Başkan Palta, Aksaray Belediyesi olarak bu bölgede gece gündüz demeden çalıştıklarını ve çok güzel hizmetler sergilediklerini belirtti. Bölgede yaklaşık 2 aydır veya daha da fazla bir zaman içerisinde ekiplerin hızlı bir şekilde çalıştıklarını dile getiren Palta, "Taşpazar Mahallesi ağırlıklı olarak şu anda bulunduğumuz yer Zafer İlköğretim Okulu'nun oradan girip devam ettiğimiz yol. Bu bölgenin tamamının alt yapısını hallettik. Kanalizasyonunu yaptık. Yağmur suyunu yaptık. İçme suyunu yeniledik. Doğalgaz hatları çekildi. Medaş, sağ olsun arkadaşlarımız tamamını yer altına alıyorlar. Telekom'da gerekli çalışmalarını yaptı. Onlarda yer altına aldılar. Ana kalem olarak 6 kalemde iş yaptık. Yan bağlantılar da dâhil edilirse yaklaşık 12 kalem iş yapıldı" dedi.

Başkan Palta, kaldırım çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, bordürlerin büyük bir kısmını bitirdiklerini dile getirdi. Palta, "Çalışan bir sirkülasyon var burada. Ama buna rağmen sağ olsun esnaf kardeşlerimiz bu bölge insanları da bize yardımcı oldu. Çünkü yapılan iş onlar için yapılıyor. Yapılan hizmet onlar için yapılıyor. Dolayısıyla bizim burada bundan daha hızlı bundan daha pratik çalışmamız mümkün değil. Gece gündüz çalıştık. Cumartesi Pazar demedik çalıştık. Allaha şükür toparladık. 2 aydan fazla bir zaman oldu ama inşallah bittikten sonra da burada inşallah pırıl pırıl bir mekâna kavuşmuş olacak" diye konuştu.

12 yıl önce