|

Selçuklu'da kalıcı eserler bırakacağız

Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, her mallede ihtiyaç tesbiti yaparak proje geliştirdiklerini ve kalıcı yatırımlar ortaya koyacaklarını söyledi. Selçuklu'nun 63 ilden daha büyük olduğunu belirten Altay, güler yüzlü, güvenilir, gayretli hizmet anlayışı ile yönetceklerini kaydetti.

Salih Köprülü
00:00 - 11/05/2009 Pazartesi
Güncelleme: 17:27 - 11/05/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Selçuklu'da kalıcı eserler bırakacağız
Selçuklu'da kalıcı eserler bırakacağız

Yeni Şafak Orta Anadolu Bölge Müdürü Lokman Koyuncuoğlu, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Lokman Koyuncuoğlu, Konya'nın başkentlik yaptığı Selçuklu Devleti'ni dünyaya yeterince tanıtamadığını ve anlatamadığını belirterek, Selçuklu Belediyesi'nin ismini taşıdığı devleti uluslar arası organizasyonlarla dünyaya anlatması gerektiğini söyledi. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur Altay ise, her tarih döneminde Konya isminin tarihe kazındığının altını çizerek, Selçuklu isminin öneminin farkında olduklarını ve bu ismi dünyaya duyurmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Göreve gelir gelmez planladıkları projeleri yapmaya başladıklarını kaydeden Başkan Altay, "Selçuklu'da her mahallede anketler yaparak, vatandaşlarımızın ve mahallelerin sorunlarını tespit ediyoruz. Şu an beş bin kişiyle anket yaptık. Bu sayı daha da artacak. Selçuklu'nun her mahallesinde bir şeyler yaparak, kalıcı eserler bırakmak istiyoruz. Bu çalışmalarımıza başladık, önümüzdeki günlerde daha da hız vereceğiz. Söz verdiğimiz bütün işleri yapacağız. Ayrıca Türk Kanser Derneği ile beraber bir Umut Evi açmayı düşünüyoruz. Bu ev ile hasta yakınları, refakatçiler bu evde rahatlıkla kalabilecek ve ihtiyaçlarını giderecek. Bu çalışmamıza da hız verdik. En yakın zamanda bitirmeye çalışacağız. Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu yaşamaları için her şeyi yapmaya hazırız" dedi.


YAPAMAYACAĞIMIZ ŞEYLERİ ASLA VAAT ETMEDİK

Selçuklu'nun 63 ilden daha büyük olduğunu da söyleyen Uğur İbrahim Altay, belediye olarak önlerine koydukları hedef ve amaçlardan sapmayarak Selçuklu'yu daha da geliştireceklerini söyledi. Başkan Altay, "Seçim süresincede sürekli söylediğimiz ve 3G formülü olarak tanımladığımız güler yüzlü, güvenilir, gayretli hizmet anlayışı ile çalışmalarımıza başladık. Vazife aşkı ve sorumluluğu ile çalışıp bayrağı bizden sonrakilere onurla teslim edeceğiz. Bu kervana boş katılmak tabii ki olmaz. Biz de projelerimizi sırtımıza yükledik öyle katılıyoruz. Yapamayacağımız şeyleri asla vaat etmedik. Ne söz verdiysek hepsini tek tek yerine getireceğiz. Bizim Selçuklu ile ilgili hayallerimiz var. Biz Selçuklu'da yönetim anlayışını değiştirmek için geliyoruz. Selçuklu'nun daha da gelişerek, marka olması için çalışacağız. Amacımız hizmetlerimiz ile vatandaşlarımızın huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürmesine imkan sağlamak. Ben halkımızın da bize güveninin tam olduğuna inanıyorum. Güvenlerinin en büyük kanıtı ise seçimlerde aldığımız başarıdır. Bu güveni layık olmak için var gücümüzle çalışacağız" şeklinde konuştu.

Hizmet anlayışımızda 3G formülünü hayata geçireceğiz. Güler yüzlü güvenilir ve gayretli bir belediyecilik anlayışımız olacaktır. Ayrıca Başkan Altay, Selçuklu Belediye personelinde ciddi bir revizyona gitmeyeceklerine ve önemli olanın belediyeye ve Selçuklu'ya fayda sağlayacak personel ile çalışmak olduğuna dikkat çekerek, "Ben koşmaya başladığımda, bana yetişenler benimle kalacak ve Selçuklu için çalışacağız ama bana yetişemeyip de arkada kalanlar ise elenecek" diye konuştu.


15 yıl önce