|

TC AYDIN

.
00:00 - 14/06/2013 Cuma
Güncelleme: 19:39 - 13/06/2013 Perşembe
Yeni Şafak
TC AYDIN
TC AYDIN

TC AYDIN

2. İCRA DAİRESİ

2013/1788 ESAS

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına kaıar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri: AYDIN IL, MERKEZ İlçe, 5978 Ada No, 3 Parsel No, MEŞRUTİYET M Ali. 4360,66 m2. yüzölçümü ile Bahçeli altı bloklu betonarme apartman vasfı ile kayıtlı ana taşınmazda kat mülkiyetine göre 1/54 arsa paylı. B blok. 3 kat. 8 nolu bağımsız bölüm olan meskendir. Taşınmaz, bodrum 1 zemin +3 katlı, çatısız, betonarme karkas binanın SON KATI OLAN Taşınmazın bulunduğu apartman 20-25 yıllık olup, içi-dışı sıvalı ve boyalıdır, asansör yoktur. Her normal katla 2'şer daire bulunmaktadır. Kıymet takdiri olan mesken hali hazırda borçlu tarafından kullanılmakta olup, 3 oda, 1 salondur. Yüzölçümü net 95 m2.'dir. Odaların yer döşemesi ahşap rabıta, diğer yerlerin zemini karo mozaik ıslak mekanların zeminleri seramiktir. Banyo ve wc' nin yer kaplaması seramiktir. Pencereleri alüminyum doğramadır. Isınma sistemi sobalıdır. Dairenin iç kapıları boyalı ahşap doğramadır. Dış kapısı boyalı demir doğramadır. Mutfak dolabı sunta kaplamalı tezgahı mermerlidir. Salon ve 1 odanın tavanı kartonpiyerlidir. Apartmanın merdivenleri mozaiktir. Banyo ve wc'nin duvarları tavana kadar seramiktir. Taşınmazın mevkiisi tercih edilirliği normaldir. Belediyenin her türlü altyapı hizmetlerinden yararlanmaktadır. Binanın önünde bulunan yol beton parkedir. Sosyal hayatın normal olduğu, her zaman alım-satıma uygun bir mevkiidedir. Fen Lisesi ve Anadolu Lisesine yürüyüş mesafesindedir.

Adresi: Girne mah. Turgut Özel Bulv. 2191 sk. Efekentsitesi B Blok no:8 Aydın

Yüzölçümü: 4.360.66 m2

Arsa Payı: 1/54

İmar Durumu: Taşınmaz imar planında, konut alanında kalmakla olup, kitle nizam h=15 plan şartı öngörülmüştür.

Kıymeti: 60.000.00 TL

KDV Oranı: %1

Kaydındaki Şerhler: Tapu kaydında olduğu gibi

1. Satış Günü: 26 07/2013 günü 15:40 -15:50,arası

2. Satış Günü: 23/08/2013 günü 15:40 -15:50 arası

Satış yeri: Aydın İcra Müd.lüğü üstü Aydın Barosu Sosyal Tesisler Terası

Satış Şartları:

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da malın talimin edilen değerin %50 sini. rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi. KDV, 1/2 tapu harcı ile teslim masrafları alıcıya aittir. Tellaliye resmi, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde hakları tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar vc kefilleri teklif etlikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark. varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve mündcrecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2013/1788 Esas sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

B:36287 www.bik.gov.tr

Resmi İlanlar www.ilan.gov.tr''de

11 yıl önce